- 554
- 294
- 63
Beyler abiniz sistemi çözdü
Ekli dosyalar
-
206 KB Görüntüleme: 136
-
223.7 KB Görüntüleme: 136
HahahahahahahaahhaahahaBBHJJjJzjajajajajsjajaBeyler abiniz sistemi çözdü
Beyler abiniz sistemi çözdü
tamamdır dostum sistemi şimdi çözdüysen gidiyorsun kredi çekiyorsun aynı sistemle 50 şer bin basıyorsun kuponlara tutarsa o zaman gelip diyorsun ki ben sistemi çözdüm biz de seni alkışlıyoruz 👏Beyler abiniz sistemi çözdü
Günaydın hassab mesai erken başlamış bugüntamamdır dostum sistemi şimdi çözdüysen gidiyorsun kredi çekiyorsun aynı sistemle 50 şer bin basıyorsun kuponlara tutarsa o zaman gelip diyorsun ki ben sistemi çözdüm biz de seni alkışlıyoruz 👏
Az once tek maça oynadım Etiyopya ligi 2.8 oranBeyler abiniz sistemi çözdü
Bas donuna kadar da en son çıplak gezersin 😀Beyler abiniz sistemi çözdü
Şimdi trilyoner olursun seeenBeyler abiniz sistemi çözdü
Yalnıııız sistemi çözmüşsün trilyonluk olduktan sonra zamparalık istemeemBeyler abiniz sistemi çözdü
Şimdi onlar düşünsünBeyler abiniz sistemi çözdü
Asıl sistemi ben çözdüm ama söylemem. Keriz miyimtamamdır dostum sistemi şimdi çözdüysen gidiyorsun kredi çekiyorsun aynı sistemle 50 şer bin basıyorsun kuponlara tutarsa o zaman gelip diyorsun ki ben sistemi çözdüm biz de seni alkışlıyoruz 👏
Gunluk dozumuzu aldik sukur bu konuları görünce halime şükrediyorum artik akil velinimettir herkese nasip olmuyor maalsefÇorum 1
Aarau 1
Vaduz 2
Oynamayan üzülür
Ne var bu yorumda o küçük beynin ne algıladı malum zihniyet söyle bakalımGunluk dozumuzu aldik sukur bu konuları görünce halime şükrediyorum artik akil velinimettir herkese nasip olmuyor maalsef