- 659
- 310
- 63
Penalti oldu kaleci kurtarsın kornere gitsin ustune bi korner daha olsun
))
Allah carsini pazar etsin dost hirs yapmaa bee😑Koyu fenerliyim ama o yapraklarin yuzunden kac binim gitti. 3,5 ust olsa 150 ftn olacakti. İnat ettim 150 yapacam diye. Vardir bunda da bi hayir 😉
Kumarbaz adam hirs yapmazsa kumarbaz olmaz. Kumarbaz adam kasadaki 3-5 bini cekmez, sonra da sigarasi bitince kultabaginda kalan uzun izmaritleri icer 😂Allah carsini pazar etsin dost hirs yapmaa bee😑
lKumarbaz adam hirs yapmazsa kumarbaz olmaz. Kumarbaz adam kasadaki 3-5 bini cekmez, sonra da sigarasi bitince kultabaginda kalan uzun izmaritleri icer 😂
Neyse cok sukur bu sefer boyle bitmedi hikaye. O para hay dan gelmisti huya gitti.
Cekiliste cikmistim reis 800 yapsaydim dagitacaktik olmadi@DomenicoWakko bro kendi multilerine sponsor mu oluyon rollinglerde 😁😁😁
200 ateslede deneyelim dost 😁@DomenicoWakko bro kendi multilerine sponsor mu oluyon rollinglerde 😁😁😁
Helal dost 50 ftn basan adamın köşede 50 bin ftn vardır1 korner gelse bir rol daha yaptiracaktim. Son dakika faul vermese kornerdi o. Cok yazik oldu 😂
Ekli dosyayı görüntüle 377053
5 siteden aldigim kodlar ve turnuva kazanclari filan hergun o bakiyelere ulasip kaybediyorum. Cumartesi 135 ftnyi 0,5 orana basip kaybetmistim. Param yok ama tek guzel sey 0 sermayeyle oynuyorum.Helal dost 50 ftn basan adamın köşede 50 bin ftn vardır
Ateşleme sisteminde ariza var dost200 ateslede deneyelim dost 😁
Arada yapıyor oyle dost kronik ariza varAteşleme sisteminde ariza var dost