- 9,829
- 2,979
- 113
Inter 4 attı amk Hafi la atletico
Atletico 2. Yarının başında 2 gol bulur 70 gibi 3 u bulur 4 ise bulabilir bence rahat olun bendeInter 4 attı amk Hafi la atletico
Gelecek bende rahat ol dostKupon 200 e yakın veriyor bugün çok iyi geçti buda gelirse konu dışından birkaç kisiyede 2 3 atarım yeterki gelsin
Umarim kazanirsinKupon 200 e yakın veriyor bugün çok iyi geçti buda gelirse konu dışından birkaç kisiyede 2 3 atarım yeterki gelsin
İnşallah atar ya şimdi attı iptal oldu yaAtletico 2. Yarının başında 2 gol bulur 70 gibi 3 u bulur 4 ise bulabilir bence rahat olun bende
Bakın Atletico attı iptal oldu ayarlı dedim size 2/1 3-1 skorGelecek bende rahat ol dost
İnşallah gelir vallahi tv de Beşiktaş maçı elimde atletico maçı açık izliyorumKupon 200 e yakın veriyor bugün çok iyi geçti buda gelirse konu dışından birkaç kisiyede 2 3 atarım yeterki gelsin
Bol şans dost 🙏✅Kupon gelirse özelden 2 kişiye 2 bin TL
Ağa sıkma canını ben izliyom maç sonu burdayım sana maç sonu mesaj atarım rahat olİnşallah atar ya şimdi attı iptal oldu ya
Hadi inşallahAğa sıkma canını ben izliyom maç sonu burdayım sana maç sonu mesaj atarım rahat ol
Nurdan yazmiyacam totem yapcam hadi bakalım maç sonu burdayimHadi inşallah
Bol şanslarKupon gelirse özelden 2 kişiye 2 bin TL
Gelecek o kupon dost rahat olBol şanslar
Nasipte varsa önüne Muro da dursa gelir dost
2. Yarının ilk 15 dksinda cevircek rahat ol sonra dep kirmiziYemeden 15 dk da bir gol mucize ama bakalım belki bir arkadaşın şansı nasibini olur diyelim
2 farklami kazanmasi gerekiyorYemeden 15 dk da bir gol mucize ama bakalım belki bir arkadaşın şansı nasibini olur diyelim