- 16,201
- 3,172
- 113
inter 2 geliyooo
Niye kupon gelince şimdi sorsana yamyam herifBirşey soracam kendisine
Zaten öyle olur dm den soracakmış soruyu nasıl yağ çekip para isteyecek acabaBoyle olmak lazim iste ve alıyor da sana bana dusmez ona duser bak![]()
Yok oyle olmazNiye kupon gelince şimdi sorsana yamyam herif
Yemin ederim kanka ben forum tarihinde çok yamyam gördüm ama bunun gibisini görmedim50 kez bildiriliyor günde ama shellacın umrunda değil. Konu içi para istemek serbest artık herhalde
Liste yazılınca hepimiz uyarı yiyoruz. Adam her konu para talebi var uyarılmıyor
Valla sinerji yorum sadece 3 kişi vardı maçlar başlamadan önce ve su dakikaya kadar hepsini biliyorum yiğidi öldür hakkını yeme,ben bu konu için değil ama kendi konularım için bazı kişileri not alıyorum değil benden ödül neyse... Gerisini anladın dostumReal maçında kimse yoktu smdi kupon gelmeye yakın doluştu herkes 😀
Yamyam adam garip sitelerde oynuyor umarım kuponu gelince parasını çekerNiye kupon gelince şimdi sorsana yamyam herif
Ucan banlar bize gelir50 kez bildiriliyor günde ama shellacın umrunda değil. Konu içi para istemek serbest artık herhalde
Liste yazılınca hepimiz uyarı yiyoruz. Adam her konu para talebi var uyarılmıyor
gerçekten öyle dostum yav dediği lafa baksanaYemin ederim kanka ben forum tarihinde çok yamyam gördüm ama bunun gibisini görmedim
Berdus27 ile yarışırlar. Her rollingimden sonra yalanırdı . Her konuda da sekmez para isterYemin ederim kanka ben forum tarihinde çok yamyam gördüm ama bunun gibisini görmedim