- 24,152
- 9,569
- 113
Bence hata edersin. Soruyorsun mesajı unursamiyirsun. Neyse bol şanslarGeri cekmicem beyler gelirse birkaç arkadaşı ödeme gelince özelden görücem 1 2 k
Bence hata edersin. Soruyorsun mesajı unursamiyirsun. Neyse bol şanslarGeri cekmicem beyler gelirse birkaç arkadaşı ödeme gelince özelden görücem 1 2 k
Bol şansBeyler İngiltere alt liglerinde 14 maçlık kombine yaptım 3 maç kaldı 2. Yarı 1 er gol oluru.
Üç maçta 1 er gol olursa efsane güzel başlayacağım 2026 ya
Sigorta yaptım ama gelirse 40 orana yakın bir kupon
Geri çekmek mi mantikli sence reis yatırımın 4 katını vriyor suandaBence hata edersin. Soruyorsun mesajı unursamiyirsun. Neyse bol şanslar
Zarar etmeyeceğin garanti zaten 4 kati kazanmışsın. Devam edersen bastığın parada gider. Zarar edersen kardan zarar olur koymazGeri çekmek mi mantikli sence reis yatırımın 4 katını vriyor suanda
kanka çek bence ya biri atsa diğeri atamaz diye ben ödülden feragat ediyorum 🫡Geri çekmek mi mantikli sence reis yatırımın 4 katını vriyor suanda
hayırlısı olsun kankam daha geliri yok gibiGeri çektim valla gelirse yikilirim 4 orana bozduk allahsizlari
Tebrikler böylesi daha iyiGeri çektim valla gelirse yikilirim 4 orana bozduk allahsizlari
Gelirse üzülürsün ama gelmezse kahrolursunGeri çektim valla gelirse yikilirim 4 orana bozduk allahsizlari
Sağol kardeşimGelirse üzülürsün ama gelmezse kahrolursun
En iyisini yaptinnnnnSağol kardeşim
gelmedi hayırlısı oldu boşverSağol kardeşim
Bol bol şanslarBeyler İngiltere alt liglerinde 14 maçlık kombine yaptım 3 maç kaldı 2. Yarı 1 er gol oluru.
Üç maçta 1 er gol olursa efsane güzel başlayacağım 2026 ya
Sigorta yaptım ama gelirse 40 orana yakın bir kupon
Bozdun mu KuponuGeri çekmek mi mantikli sence reis yatırımın 4 katını vriyor suanda
BozduBozdun mu Kuponu