Bol sansBir @dost un gazıyla oynanmıştır kazanırsak gece seansına gömeriz 🗡 Sonra bölüşürüz 👊🏻Ekli dosyayı görüntüle 428865
Bol şanslar da kardo 250 niye basıyon 🤣Bir @dost un gazıyla oynanmıştır kazanırsak gece seansına gömeriz 🗡 Sonra bölüşürüz 👊🏻Ekli dosyayı görüntüle 428865
Hadi ben de seni Bi kupona etiket yapimBir @dost un gazıyla oynanmıştır kazanırsak gece seansına gömeriz 🗡 Sonra bölüşürüz 👊🏻Ekli dosyayı görüntüle 428865
500 basacaktım basim mı? Gelmezse dağıtım senden ne de olsa 😆Bol şanslar da kardo 250 niye basıyon 🤣
Yoğğğğ yaaağğğv500 basacaktım basim mı? Gelmezse dağıtım senden ne de olsa 😆
Bol şansBir @dost un gazıyla oynanmıştır kazanırsak gece seansına gömeriz 🗡 Sonra bölüşürüz 👊🏻Ekli dosyayı görüntüle 428865
Gana kupa maçında tüm kombinelerin parasını çıkardım bu da gelirse gece varı yoğu basarız artık 😄Yoğğğğ yaaağğğv
Bol şanslar reisBir @dost un gazıyla oynanmıştır kazanırsak gece seansına gömeriz 🗡 Sonra bölüşürüz 👊🏻Ekli dosyayı görüntüle 428865
Goller gelsin yağmur gibi goller bekliyoruzBir @dost un gazıyla oynanmıştır kazanırsak gece seansına gömeriz 🗡 Sonra bölüşürüz 👊🏻Ekli dosyayı görüntüle 428865