- 48,705
- 53,259
- 113
Sen tokatcıymıssın dost oyle dıyorlarBol şanslar dost
Sen tokatcıymıssın dost oyle dıyorlarBol şanslar dost
Çavuş Tokatçısı olmasın enişteSen tokatcıymıssın dost oyle dıyorlar
İstekli takip etmiyorsun dost böyle olmazArada ev sahibi de gol atsın reis KG oynayanlar çok sinirli şuan![]()
![]()
Hahahahahahahdhwhehgedhhwhshwhtsgg kahkaha attım hahahahahahhswhdhedÇavuş Tokatçısı olmasın enişte
Şu mesajı biz yazsak shellac 12 kere genelden 7 kere özelden uyarmıştıSen aldın da bize gelen bi mesaj yok dost
Haftada şöyle 2 3 maç olsa herkes kazansa yav. S. Moskova - Krasnodar maçına 5.5 üst aldım eve penaltı verildi kullandı gol oldu 5 dakika sonra iptal ettiler golü sorsan şike yok 😅Arada ev sahibi de gol atsın reis KG oynayanlar çok sinirli şuan![]()
![]()
Dost siz kısa pantolonla deneme bonusu kovalarken biz shellacla 3000 siteye racon kesiyorduk bırakta o kadar olsunŞu mesajı biz yazsak shellac 12 kere genelden 7 kere özelden uyarmıştı
Cogul kullanma EnişteDost siz kısa pantolonla deneme bonusu kovalarken biz shellacla 3000 siteye racon kesiyorduk bırakta o kadar olsun
Enişte de parayı buldu sonunda çok isteyen değil bedeli ödeyen alır enişte bol şansCogul kullanma Enişte
helal olsun nekadar PARAMIZ VAREnişte de parayı buldu sonunda çok isteyen değil bedeli ödeyen alır enişte bol şans
200 milyon dolar var enişte kasa sağlam volvo da yaptırdıkhelal olsun nekadar PARAMIZ VAR
Ben de 2 2 biter diye düşündümArsenal beni sevmiyor reis belki seni sever 😇 2. yarı 2 GOAL neden olmasın
200 milyon dolar var enişte kasa sağlam volvo da yaptırdık
Ama 2. 5 oynadım düşündüklerim genelde kaybediyor reis 🤣🤣o zaman 3.5 üst reis![]()