- 38,379
- 20,524
- 113
Kirve çekimi vermeye giderken dedeye takıldı bence 🤣
Getir sepeti 😄😄Koydum onun ben nasil ama kirvem getiriyorum
Slot bende yok etkinlik varke ozaman giriyorkeKirve çekimi vermeye giderken dedeye takıldı bence 🤣
Bende boş slot çok 🤣Slot bende yok
Eyvallah dostTebrikler kirve
Un çuvalıyla gece gelecem kirveeeeeeGetir sepeti 😄😄
Kirve diskoya tek gidiyor reis. Nerede o eski babacan kirveler 🤣 🤣Kirve sizi diskoya götürdü herhalde🤣
Drogbabaysa kirve candır yapmaz öyle seylerKirve diskoya tek gidiyor reis. Nerede o eski babacan kirveler 🤣 🤣
Eskiden kirveler bir şeyin ucundan tutarlardi. Devir değişti artik kupon tutturuyorlar sadece 🤣Drogbabaysa kirve candır yapmaz öyle seyler
Burdayım kirvemmmmmm bunuda koyalimBen koymaya başlayınca hiç huyum değildir cekim vermek Ekli dosyayı görüntüle 587210
Dost ayın güneşin bile çekim etkisi var gel git yaptirıyorlar. Bir sen de yok bu alemde de galakside de teksin vesselam 🤣Ben koymaya başlayınca hiç huyum değildir cekim vermek Ekli dosyayı görüntüle 587210
Bol şans demeye yetişemiyoruz kirvem yavaş git biraz çip takacağız sana takip için artıkBattığı yerden kopsun devamke
Geri vites yokDost ayın güneşin bile çekim etkisi var gel git yaptirıyorlar. Bir sen de yok bu alemde de galakside de teksin vesselam 🤣