- 1,578
- 996
- 113
Özel orana bastım 1 maç tuttu 1 tanesi geri çekildi maçtan tenis hepsi nolur sizce nasıl hesaplama yapılır bilen varmı
Ekli dosyalar
-
573.8 KB Görüntüleme: 54
İade olur hacım maçtan cekildiyseÖzel orana bastım 1 maç tuttu 1 tanesi geri çekildi maçtan tenis hepsi nolur sizce nasıl hesaplama yapılır bilen varmı
İade olurda oran olarak nasıl hesaplanacak onu çözemedim özel oran çünkü buİade olur hacım maçtan cekildiyse
Hacım özel oran komple iade olur yatirdigin parayı geri alırsınİade olurda oran olarak nasıl hesaplanacak onu çözemedim özel oran çünkü bu
Öyle saçmalık olmaz ki 1 maçım tutmuş sonuçtaHacım özel oran komple iade olur yatirdigin parayı geri alırsın
Farketmiyor iade ediyorlar daha öncede iade edildi bu şekilde bazen de etmedikleride oldu bekleyip görelimÖyle saçmalık olmaz ki 1 maçım tutmuş sonuçta
Özel oranlarda böyle Dostum Ama holigan bazen insaf edip o maçı kazandı olarak veriyor yani holiganin insafına kaldıÖyle saçmalık olmaz ki 1 maçım tutmuş sonuçta
Aynen boyle oluyor kardesİade olur hacım maçtan cekildiyse
Nn daha iptal etmedigini gormedim.he bide kalan maclar gelckmi bakalim 1 mac yatsa bu sefee insallah iptal edilir diye dua etmeye balar oynayanlar 😁Farketmiyor iade ediyorlar daha öncede iade edildi bu şekilde bazen de etmedikleride oldu bekleyip görelim
Onların bitmesini beklemez eğer beklerse kazandı olarak gösterir diğer maçlar kazanırsa yani açıklama yaparlar birazdanPeki iade olur anladım 2 maç daha başlamadı bunlar kaybederse gene iademi olucak