- 44,972
- 28,551
- 113
Tebrikler dost şansın daim olsun
Yakıstı yeşil@Klan123 Tebrikler dost![]()
BenBeyler totemleriniz için teşekkür ederim totem yapanları bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz birbirimize saygısızlık yapmadan bi kişi söylesin 130 tl şans parası olsun inanın daha fazlasını vermek isterdim ama kazandığım kadar kaybimda var![]()
Bi kişiye at roll yapsın bence yada 6 kişiye 21 iyidirBeyler totemleriniz için teşekkür ederim totem yapanları bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz birbirimize saygısızlık yapmadan bi kişi söylesin 130 tl şans parası olsun inanın daha fazlasını vermek isterdim ama kazandığım kadar kaybimda var![]()
Valla @recebb tek tek yazsın.Beyler totemleriniz için teşekkür ederim totem yapanları bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz birbirimize saygısızlık yapmadan bi kişi söylesin 130 tl şans parası olsun inanın daha fazlasını vermek isterdim ama kazandığım kadar kaybimda var![]()
Baştan beri burdaydım inandım reisBeyler totemleriniz için teşekkür ederim totem yapanları bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz birbirimize saygısızlık yapmadan bi kişi söylesin 130 tl şans parası olsun inanın daha fazlasını vermek isterdim ama kazandığım kadar kaybimda var![]()
Karar sizin size bıraktimBi kişiye at roll yapsın bence yada 6 kişiye 21 iyidir
At recebe o 6 kişiye 21 yapsın bence ne dersiniz arkadaşlar