- 14,903
- 4,683
- 113
Şimdiden tebrikler reisim
Dur reisim futbolda her şey olur tabela değişip santra yapılmadığı sürece sevinmek yokŞimdiden tebrikler reisim
Bu iyi haMaç önü şöyle bişey yapmıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 943634
Reis ben önden tebrik ediyim 2 yarı dkka 65 de gol hazır bol şansDur reisim futbolda her şey olur tabela değişip santra yapılmadığı sürece sevinmek yok
Dep beklediğimden çok daha üstün oynuyor pek umudum yok evin çevirmesinden ama futbol ya insan bekliyor depe bi kırmızı üstüne eve penaltı heyecan yaratır 😂Bu iyi ha
60a kadar 2-2 olsa 90+da alır 😃Dep beklediğimden çok daha üstün oynuyor pek umudum yok evin çevirmesinden ama futbol ya insan bekliyor depe bi kırmızı üstüne eve penaltı heyecan yaratır 😂
Dediklerin güzwl ama dep macı alıe rwisDep beklediğimden çok daha üstün oynuyor pek umudum yok evin çevirmesinden ama futbol ya insan bekliyor depe bi kırmızı üstüne eve penaltı heyecan yaratır 😂
Wow wow tebriklerMaç önü şöyle bişey yapmıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 943634
aynen dk 28 den sonra gol cıkmadıgı içn bu ligde 50k gitmistiA ligleri bol geviyor gollü ondan
İlk yari guzel tutmus simdi macı cevirirse 10 numara oluyorWow wow tebrikler
😂😂Wow wow tebrikler
Olur da öne geçerse şansa cover alırım bi 500 kadarİlk yari guzel tutmus simdi macı cevirirse 10 numara oluyor
Sağlık olsun oluyor öyleaynen dk 28 den sonra gol cıkmadıgı içn bu ligde 50k gitmisti
Bence de öyle hatta 2-3 tahminim skor olarakDediklerin güzwl ama dep macı alıe rwis
Son gole won yaz reis 🥰Sağlık olsun oluyor öyle
İnşallah reis bol kqzancların olsun 🥰Bence de öyle hatta 2-3 tahminim skor olarak
Olur da öne geçerse şansa cover alırım bi 500 kadar