Bol şans kardeşim umarım hedefe ulaşırsınMerhaba forum hedef 5k kasa 300 şöyle gidecek kasanın yarısı ikili kombineye basılacak yarısı tek maça 5k bulana kadar hedefi bulur ve çekim yaparsam 500 tl dağıtırım.
İlk kuponlar hakkımızda hayırlısı.Ekli dosyayı görüntüle 259643
Bol şans diliyorum takipteyimMerhaba forum hedef 5k kasa 300 şöyle gidecek kasanın yarısı ikili kombineye basılacak yarısı tek maça 5k bulana kadar hedefi bulur ve çekim yaparsam 500 tl dağıtırım.
Lille yemiş won üstteki kuponMerhaba forum hedef 5k kasa 300 şöyle gidecek kasanın yarısı ikili kombineye basılacak yarısı tek maça 5k bulana kadar hedefi bulur ve çekim yaparsam 500 tl dağıtırım.
Maça baktım gol yazdı ayağım uğurlu geldi sanırımLille yemiş won üstteki kupon
Touluse wonMerhaba forum hedef 5k kasa 300 şöyle gidecek kasanın yarısı ikili kombineye basılacak yarısı tek maça 5k bulana kadar hedefi bulur ve çekim yaparsam 500 tl dağıtırım.
Hamburger 8 korner o da geldi kaldı RotherhamMerhaba forum hedef 5k kasa 300 şöyle gidecek kasanın yarısı ikili kombineye basılacak yarısı tek maça 5k bulana kadar hedefi bulur ve çekim yaparsam 500 tl dağıtırım.
O kupon patladı hamburg attığında 300 tl bozdur veriyordu bozdurmak içimden geçti bozdurmadım. belki kornerden korner atar.Korner nasıl olacak şimdi Rotherham 2 fark yemeyecek dimi
Bol şans bunadaTolouse attı gelen ile yeni kombine ve tekli kuponEkli dosyayı görüntüle 259651
Bol sansTolouse attı gelen ile yeni kombine ve tekli kuponEkli dosyayı görüntüle 259651
Hamburger 2_0 oldu çıkmaz kornerTolouse attı gelen ile yeni kombine ve tekli kuponEkli dosyayı görüntüle 259651