- 1,066
- 222
- 63
son 1 3lükk
gelicek bu başkan merak etmefana bitmedi ilk yarı ortada şu an maç
Dep ilk 6 da 6 sayı attı biraz karşılık verseydi rahattıkfana bitmedi ilk yarı ortada şu an maç
evet isteseler 100 atar bunlarKaldı 95 @kompanse34 kötü değil bakalım ikinci yarı şansımız bol olsun
evet ilk çeyrek kötüydüDep ilk 6 da 6 sayı attı biraz karşılık verseydi rahattık
İkinci çeyrek daha kötüydü sonradan topladı o bozdu biraz yine öyle yapmazsa iyievet ilk çeyrek kötüydü
Çeyrek 86 sayı gördüm dostum ama inan 11-8 biten periyot ta gördüm tamamen zar bu lig umarım 3. Per sağlam şarlarlarda kafa kafaya gider rahat gelir bahsin bol şanslarevet isteseler 100 atar bunlar
evet 3. çeyrekte belli olucak herşey atarlarsa iyi sayı gelir yoksa nanayızÇeyrek 86 sayı gördüm dostum ama inan 11-8 biten periyot ta gördüm tamamen zar bu lig umarım 3. Per sağlam şarlarlarda kafa kafaya gider rahat gelir bahsin bol şanslar
3de belli olucak herşeyİkinci çeyrek daha kötüydü sonradan topladı o bozdu biraz yine öyle yapmazsa iyi
Dep üçlükleri bulursa bu periyot rahatız3de belli olucak herşey
Umarım hızlı bir şekilde başlarlar dostevet 3. çeyrekte belli olucak herşey atarlarsa iyi sayı gelir yoksa nanayız