- 1,675
- 1,182
- 113
konu kilit üstad
Son düzenleme:
Tebriklerdostlar bilmiyorum ama sevindim paylaşmak istedim sadece daha iyileri sizin olsun
eyw dostumTebrikler
Tebriklerdostlar bilmiyorum ama sevindim paylaşmak istedim sadece daha iyileri sizin olsun
Tebrikler sinancim daim olsn 🧿dostlar bilmiyorum ama sevindim paylaşmak istedim sadece daha iyileri sizin olsun
Tebrikler brocan daim olsun 👋dostlar bilmiyorum ama sevindim paylaşmak istedim sadece daha iyileri sizin olsun
Tebrikler reis daim.olsindostlar bilmiyorum ama sevindim paylaşmak istedim sadece daha iyileri sizin olsun
Tebrikler dostdostlar bilmiyorum ama sevindim paylaşmak istedim sadece daha iyileri sizin olsun
öyle yapcam dostum eywallah güzel dilekleriniz içinTemiz para varsa borç kapat hemen geri verme sakın
Güzel nefsine hakim böyle kardeşim hayırlı geceleröyle yapcam dostum eywallah güzel dilekleriniz için
Kazancın bol olsun reisimdostlar bilmiyorum ama sevindim paylaşmak istedim sadece daha iyileri sizin olsun
Doğru yoldassn 🧿🧿öyle yapcam dostum eywallah güzel dilekleriniz için
50k borc kapatsin 1k kendisi oynasin 1k sana versin roll yap olmaz mi 🥸Temiz para varsa borç kapat hemen geri verme sakın
Güzel olur ama hiç bozmasın parayı bizde de şans yok zaten boş ver 😂😂😂50k borc kapatsin 1k kendisi oynasin 1k sana versin roll yap olmaz mi 🥸