- 7,791
- 4,697
- 113
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Dost bunlar değil de cevher şanlı çatışma sahnelerinden atar misin youtubeda var- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Reisim gerçektede keşke o köprünün 1 günlük geçiş kazancını verseler yeterKemal Sunal köprüyü satın alıyor![]()
RVXKonuyu görünce aklıma geldi youtube uygulamasının bi apk vardi reklamsız olan onu bilen varmi bulamadim ben bilen varsa paylaşabilir mi
Saol reis
Bende hazır apk inmişi varda sen Googlede bulursun sanırımSaol reis
Buldum reis ayarlicam birazdanBende hazır apk inmişi varda sen Googlede bulursun sanırım
https://youtube.com/shorts/3MsLWJSMOqs?si=pnKUCFR93nDaOvnVKemal Sunal köprüyü satın alıyor![]()
Köprü fiyatları yükselecekmiş dost, az daha bekle sonra satarsın.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Dik Gelir Reis☺
Yıllar geçse de üstünden reis gülebileceğimiz filmler 🎞🎥- YouTube
Evet reisimYıllar geçse de üstünden reis gülebileceğimiz filmler 🎞🎥
Moralim bozuk reis para yok pul yok@clovers1995 dost yok mu video bisey
Ayni durumdayız dost yani anlatırım burda da edebiyat yapıyor derler yarına kadar çözmem gereken bir durum da var borcu olan arkadaşlar da borcunu ödeyemedi kimseden hayır yok yani sürünüyoruz şakasız mart nisan bitmeden de toparlayamayacamMoralim bozuk reis para yok pul yok
Zor dost zor parasızlık çok zor benimde 250 binlira icram var dost para yok pul yok skntlarm var neyaoacam bilmiyorumAyni durumdayız dost yani anlatırım burda da edebiyat yapıyor derler yarına kadar çözmem gereken bir durum da var borcu olan arkadaşlar da borcunu ödeyemedi kimseden hayır yok yani sürünüyoruz şakasız mart nisan bitmeden de toparlayamayacam