- 21,356
- 11,996
- 113
Ödüyormumus peki dost çevrim filan istiyormuHesabim vardi oynayamadim ben ama oynayan bi kac kisi biliyom sonradan farkettim bende aklima geldi ozel muhabbeti bide korner olmamasi 😀
Ödüyormumus peki dost çevrim filan istiyormuHesabim vardi oynayamadim ben ama oynayan bi kac kisi biliyom sonradan farkettim bende aklima geldi ozel muhabbeti bide korner olmamasi 😀
Yok diyolar turkiye macinada vardi uye degilseniz oynayin ama para cekmek cok sikinti bu siteden en ufak bi acikta hesap kapatiyor cekim icin aranma bekliyorsun arayan sacma sapan sorular soruyor falan degisik ama bi acik yakalayamassalar oduyorlarÖdüyormumus peki dost çevrim filan istiyormu
Anladım dost eywYok diyolar turkiye macinada vardi uye degilseniz oynayin ama para cekmek cok sikinti bu siteden en ufak bi acikta hesap kapatiyor cekim icin aranma bekliyorsun arayan sacma sapan sorular soruyor falan degisik ama bi acik yakalayamassalar oduyorlar
O.çocukları ayak yapıyor hakkınız yok diyorBeyler superbetin hesabınız yoksa açın şu özel açıyor bedava 5 k puahah
Tmdir dostO.çocukları ayak yapıyor hakkınız yok diyor
İnş gelirBu macta cidden hic korner olmamismi ozel oran vardi 5000 0.5 ust kornere buoadar olamaz tarihte bikeremi ne olmus bu saka gibi 😀