- 19,058
- 7,307
- 113
Türkie 2 farkla kazanır bence
Tahir olunca 5’li altın mı ben olsam en az çeyrek bile zor takarlarAdım Tahir oldu diye 5 kelleli altın takmış anne dedem geri nasıl alırız acaba
Bu zeka sana fazla dostJojo özel oranı alın tabi hala açıksa. Sonra da 2 k tersine oynayın. Her halükarda 500 gayme kazanırsınız. Bira fıstık sigara paranız çıkar
Anne dedemin 3 kızı olduğu için çok istiyormuş kendi isminin koyulmasıni babamda 5 altına tav olmuş 8 torundan hep önceliğim vardı toprak oldu rahmetliTahir olunca 5’li altın mı ben olsam en az çeyrek bile zor takarlar
Allah rahmet eylesinAnne dedemin 3 kızı olduğu için çok istiyormuş kendi isminin koyulmasıni babamda 5 altına tav olmuş 8 torundan hep önceliğim vardı toprak oldu rahmetli
Gayme e kral Kemal Sunal filmleri biteli yıllar olduBu zeka sana fazla dost
oranlar niye bukadaar düsük la gol atacak değil bide ilk gol atan diyor ama budaa gelebilir bol şans
Markajda Kerem bunda Kenan dedik gider Alper gol atar olsada kesinoranlar niye bukadaar düsük la gol atacak değil bide ilk gol atan diyor ama budaa gelebilir bol şans
Tüm 11 de oynayan oyunculara oyna kosova ilk golu atar kesin puahw
balon o atamaz oMarkajda Kerem bunda Kenan dedik gider Alper gol atar olsada kesin
Herkes arkada oynuyor. 🤣kimsede rol açmıyor noldu bu foruma
türkie 2 fark atarmı bilmem deTürkie 2 farkla kazanır bence
o nası olcak kafam çok fena karıstıtürkie 2 fark atarmı bilmem de
türkiye 2 fark atabilir gibi duruyor
Barış iyiki yok bütün topları ezip pic edecek risk almaya gerek yok bize dünya kupasında lazım keremin oynaması iyi neden kerem böyle zayıf ülkede karşı iyi oynuyor gol atabiliyor güzel kadro Samet sıkıntı ama yapacak bir şey yok
kaddro cok iyi dedigin gibi o barısdaan bi b. olmaz tek sıkıntımız sametBarış iyiki yok bütün topları ezip pic edecek risk almaya gerek yok bize dünya kupasında lazım keremin oynaması iyi neden kerem böyle zayıf ülkede karşı iyi oynuyor gol atabiliyor güzel kadro Samet sıkıntı ama yapacak bir şey yok
Eyvallah kral İzlanda maçı gibi olabilirkaddro cok iyi dedigin gibi o barısdaan bi b. olmaz tek sıkıntımız samet