- 639
- 188
- 43
Lan yoksa
Ekli dosyalar
-
61.9 KB Görüntüleme: 21
Yövmiye usulü mi kralMümkün değil forumdan birinin böyle bir firmayı açmasıÇok büyük ekip yönetiyor.
Altyapı digitan, arka planda çalışan çok kalabalık bir ekip var. Düşünün ben sadece forum destek olarak işe alındım.
Sizler gibi maçı seyrediyorum forumuda takip ediyorum.
Nasıl mümkün değil gotu boklu batumda bir dairedesinizdir büyük ihtimal ile digitain altyapısı da pahalı birşey değilMümkün değil forumdan birinin böyle bir firmayı açmasıÇok büyük ekip yönetiyor.
Altyapı digitan, arka planda çalışan çok kalabalık bir ekip var. Düşünün ben sadece forum destek olarak işe alındım.
Heyecan dan Heyecandan Bizim Çocuklar 🙂Tebrikler bizim Sucuklar
Aylık geliriniz ne kanka kaç para söğüşlüyorsunuz bizlerdenMümkün değil forumdan birinin böyle bir firmayı açmasıÇok büyük ekip yönetiyor.
Bala göte kazandık 2 maçıda kupada grupta şansımıza tırt geldi Allâh bile Türkiyeli denilen yerdeyiz şans hep bizden yana
Kaynak: Sinan enginin saçlariMümkün değil forumdan birinin böyle bir firmayı açmasıÇok büyük ekip yönetiyor.
1 dk kardeşimMümkün değil forumdan birinin böyle bir firmayı açmasıÇok büyük ekip yönetiyor.
Adam forumdaki herkesi küçümsemiş ama yatırımcı olan üyeler 😀Aylık geliriniz ne kanka kaç para söğüşlüyorsunuz bizlerden
Galatasaray lı degilmiydi öyle diyorlardı tövbe haşaBala göte kazandık 2 maçıda kupada grupta şansımıza tırt geldi Allâh bile Türkiyeli denilen yerdeyiz şans hep bizden yana