Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kosova & Türkiye

Türü kim gecer

• Türkiye

Kullanılan: 176 72.7%
  • Kosova

Kullanılan: 66 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Eskiden 10 15 forvetimiz vardı 2005 2015 arası o jenerasyon bitti hiç forvet cıkaramadık şimdi 1 taneyi mumla arıyoruz
Esek Enes var iyi oyuncu aslında adam kronik sakat yeni jeneryasyondan deniz var genc oyuncu portoda oynuyor belki ilerde forvetimiz olur

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Romanya nin yaptığı markaji gordun mu sen kenana dortlu markaj uyguluyorlardi romanyanin başında kurt bir hoca vardı romanya maci sizi aldatmasın muazzam bir savunma yaptılar kosova savunma takımı değil kenan barış bire bir pozisyon buldukların da onları tutacak adam yok kosovada her maçın hikayesi farklıdır
Ne farkediyor ki isterse 20 kişi markaj yapsın ortasınıfı diye adlandırıyorsun ya örneğin aynı markajı 50 kişi İspanyaya yapsa 10 tane yerdi.Yani Türkiye’de öyle klasman bir ülke takımı değil ne yazıkki.Umarım dediğiniz gibi olur akşama bakalım

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
252
63
Kosovadayım zaten niye zoruna mı gitti Kosova kötü bir ülke mi? Türkiye'den daha çok Müslüman var ayriyeten sahte Müslümanda değiller ha.
Bende Türk oğlu Türküm ama şu koşullarda bu şımarık ve siyasi takımın gitmesini istemiyorum siz zannetmeyin montella hoca 11 i bile rte yapıyor yoksa şu takımda Orkun bu formla banko oynar bir fenerli olarak kerem asla oynamaz semih kilicsoy ve deniz ondan daha faydalı olur ve sözün özü Samet kerem bunlar iktidar sayesinde oynuyor

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Ne farkediyor ki isterse 20 kişi markaj yapsın ortasınıfı diye adlandırıyorsun ya örneğin aynı markajı 50 kişi İspanyaya yapsa 10 tane yerdi.Yani Türkiye’de öyle klasman bir ülke takımı değil ne yazıkki.Umarım dediğiniz gibi olur akşama bakalım
Turkiye son yıllarda hem futbol hem basketbol hem voleybol da muazzam işler yapıyor şimdi gelip kosova bizi eler dersek haksızlık olur bu gece kosova balonu tekrar ediyorum patlıcak

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
989
113
Bende Türk oğlu Türküm ama şu koşullarda bu şımarık ve siyasi takımın gitmesini istemiyorum siz zannetmeyin montella hoca 11 i bile rte yapıyor yoksa şu takımda Orkun bu formla banko oynar bir fenerli olarak kerem asla oynamaz semih kilicsoy ve deniz ondan daha faydalı olur ve sözün özü Samet kerem bunlar iktidar sayesinde oynuyor
sizde de öyle bi kafa var ki dünya kupasına gitsek rtenin şu sıralar trumpla arası iyi kupa da amerika da ondan yolladılar bizi diyeceniz

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
wallaha romanyanın defi acayip iyiydi nası kapanıyorlardı görmedinmi adaamlarda taktik desen war ispanya o takıma 3 bile atamazdı

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
252
63
Ayrıca 2002 dünya kupasında ben 12 yaşındaydım Dünya 3.oldugunda takım kimse dönemin Cumhurbaşkanı vs soyunma odasında aramadı bana bu tip işler antipatik geliyor Hakan 4 aydır sakat kalitesi ne olursa olsun dünyanın hiçbir milli takımında 4 aydır oynamayan oyuncu 11 çıkmaz dediğim gibi ülke şartları ve mevcut siyasi iktidar nefretimden dolayı Vedat muricciym

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
252
63
sizde de öyle bi kafa var ki dünya kupasına gitsek rtenin şu sıralar trumpla arası iyi kupa da amerika da ondan yolladılar bizi diyeceniz
Arası hep iyi dost kötü olamaz kötü olursa bir mektup yazar otomatik iyileşir zaten geçmişi açtırma bana sözün özü milli takıma siyaset net bulaşmıştr bu yüzden gitmesini istemiyorum 2008 Semih Tuncay ardalı milli takım canımdr ruhtur Türkiyedir ama bu milli takıma ısınmadm

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Turkiye son yıllarda hem futbol hem basketbol hem voleybol da muazzam işler yapıyor şimdi gelip kosova bizi eler dersek haksızlık olur bu gece kosova balonu tekrar ediyorum patlıcak
Aynı şekilde 50 katı yatırım yaptığı için olabilir mi?Futbolda dünya yatırım yapılıyor en büyük başarı her sene Galatasarayda oda 16 da deplasmanda 10 tane yiyecekti.Basketbolda Fenerbahçe Avrupa’daki en büyük yatırımı yapan kulüp Euroleageyi kazansa bile yaptığı yatırımın %10u etmiyor.Voleybol Allah var kadınlar iyi onunda sebebi en iyi oyuncusu işi rastgelsin Vargas Türk bile değil o olmasa çeyrek finali göremezler ki Dünyada çokta geçerlilik gören bir spor değil.Halk olarak fanatiğiz ama ne yazıkki torpille hileyle hurdayla bir yerlere gelip geldikten sonrada bir tarafı kalkan oyunculara sahip olduğumuz için hiç bir alanda başarımız yok

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Aynı şekilde 50 katı yatırım yaptığı için olabilir mi?Futbolda dünya yatırım yapılıyor en büyük başarı her sene Galatasarayda oda 16 da deplasmanda 10 tane yiyecekti.Basketbolda Fenerbahçe Avrupa’daki en büyük yatırımı yapan kulüp Euroleageyi kazansa bile yaptığı yatırımın %10u etmiyor.Voleybol Allah var kadınlar iyi onunda sebebi en iyi oyuncusu işi rastgelsin Vargas Türk bile değil o olmasa çeyrek finali göremezler ki Dünyada çokta geçerlilik gören bir spor değil.Halk olarak fanatiğiz ama ne yazıkki torpille hileyle hurdayla bir yerlere gelip geldikten sonrada bir tarafı kalkan oyunculara sahip olduğumuz için hiç bir alanda başarımız yok
Başarı benim gözümde nedir Karabağ yada Bodo gibi takımlardadır.O bütçeye rağmen tamamen ruh ve inanmışlıkla çıkıp aslanlar gibi yerlere geldiler.

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Alpi tek başına az kalsin takimi şampiyon yapacakti onu unutmussun

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
214
43
İlk yarıdan Basar geceriz bizimkilerin kariyer maçı Hakan bile öyle dedi 80 ne kadar 1.0 geride olsak bile on dk oynasak ceviririx Kosova'nın kalecide bok defansda bok

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
989
113
y
Arası hep iyi dost kötü olamaz kötü olursa bir mektup yazar otomatik iyileşir zaten geçmişi açtırma bana sözün özü milli takıma siyaset net bulaşmıştr bu yüzden gitmesini istemiyorum 2008 Semih Tuncay ardalı milli takım canımdr ruhtur Türkiyedir ama bu milli takıma ısınmadm
yav banane neyi nere açıyosan aç çokta umrumda siyasetin başındaki montella en başından beri rotasyon yapmadan aynı kadroyla oynuyo can uzuna gidip dil döktüler gel bizi seç diye sonra adamı euro 2024'e getirmedi kemik kadroyu bozmamak için 2016-2020 arası deschamps aynısını fransaya yaptı giroud sakat bile olsa kadrodaydı oynayabileceği her an sahaya attı bazı şeylere at gözlüğüyle bakmak iyi değil siyasetten uzaklaş dost kafayı yersin

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Yav adam Kosova’ya basmış sende adaş anlamadın mı demek ki Kosova göçmeni😂

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
wallaha romanyanın defi acayip iyiydi nası kapanıyorlardı görmedinmi adaamlarda taktik desen war ispanya o takıma 3 bile atamazdı
İspanya 3 mü atamazdı 😂 Ondan bi önce Bosna-Hersek evinde 3 attı zaten Romanya takım mı aw.İspanya 3 atamazmış 😂IMG_5423.jpeg

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
252
63
Şehitlerinin evi sıvasız olan bir millet milyonluk şımarık zuppelere dünya kupasına katılsın egomuz yükselsin ve kendilerine bir menfaat adına verilen villa vs hiçbiri adil değildir bayrağı için zaten oynaması gerekir dünyanın hangi ülkesinde böyle uygulama var millet açlıktan perişan başımızdakiler amerikaya fanteziye gitmek adına oyunculara teşvik veriyor

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Şehitlerinin evi sıvasız olan bir millet milyonluk şımarık zuppelere dünya kupasına katılsın egomuz yükselsin ve kendilerine bir menfaat adına verilen villa vs hiçbiri adil değildir bayrağı için zaten oynaması gerekir dünyanın hangi ülkesinde böyle uygulama var millet açlıktan perişan başımızdakiler amerikaya fanteziye gitmek adına oyunculara teşvik veriyor
Eline sağlık.Birde bunların en büyük destekçisi garibanlar olur.Zaten milyonlar alıyor gavatlar işleri bu futbol oynamak.Yemişim primini villasını çıkıp eşek gibi oynayacak 90 dakika o maçta o aldığı paranın hakkını verecek.Millet 30 milyar için akşama kadar sürünüyor.Elemanlara en kutsal forma verilmiş olanakları kimsede yok birde teşviğe ihtiyaç duyuyorlar.Almanlarda böyle bir şey olsa varya o futbolcuyu yıkılan Berlin duvarının önünde asarlar