- 8,443
- 7,152
- 113
Sende trx varmiKuveytturk var bak gündüz vakti buluruz 😂
Sende trx varmiKuveytturk var bak gündüz vakti buluruz 😂
Birak kuveti🤣🤣Kuveytturk var bak gündüz vakti buluruz 😂
Yapamadı ama basketbol ülkesi olmayan Almanya’ya ezildiler.Alperenin bir tarafları oynadı çünkü o maçtan hemen önce Jokici ezdiğini düşünüpte.Disiplin sorunları var genel olarak milli oyuncuların.Ayrıca Avrupa’da Türkiye kadar baskete yatırım yapan başka hangi ülke var merakımdan soruyorumAlpi tek başına az kalsin takimi şampiyon yapacakti onu unutmussun
Var lazım mıSende trx varmi
Ne diyorsun la isi siyasete neden çekiyorsun biz burda futboldan bahsediyoruzŞehitlerinin evi sıvasız olan bir millet milyonluk şımarık zuppelere dünya kupasına katılsın egomuz yükselsin ve kendilerine bir menfaat adına verilen villa vs hiçbiri adil değildir bayrağı için zaten oynaması gerekir dünyanın hangi ülkesinde böyle uygulama var millet açlıktan perişan başımızdakiler amerikaya fanteziye gitmek adına oyunculara teşvik veriyor
İspanya var en çok yatırımı onlar yapıyorYapamadı ama basketbol ülkesi olmayan Almanya’ya ezildiler.Alperenin bir tarafları oynadı çünkü o maçtan hemen önce Jokici ezdiğini düşünüpte.Disiplin sorunları var genel olarak milli oyuncuların.Ayrıca Avrupa’da Türkiye kadar baskete yatırım yapan başka hangi ülke var merakımdan soruyorum
Adamlarında tarihinin en önemli maçı sahada gtlerini yırtacaklar kolay maç olmayacakŞakası bi yana kosovayı da yenip gidemiyorlarsa bi 50 sene daha gitmemize gerek yoktur.
Ne villası ne hali kosova 1 milyon veririz dünya kupasına gidersek dedi turkiye de siz kimsiniz lan dedi burda siyasi bakimdan güçunu göstermek için villa vs dediler ne ardanın nede Kenan in villaya ihtiyacı yok buna rağmen yinede versinler ne olacak aslan gibi çocuklarŞehitlerinin evi sıvasız olan bir millet milyonluk şımarık zuppelere dünya kupasına katılsın egomuz yükselsin ve kendilerine bir menfaat adına verilen villa vs hiçbiri adil değildir bayrağı için zaten oynaması gerekir dünyanın hangi ülkesinde böyle uygulama var millet açlıktan perişan başımızdakiler amerikaya fanteziye gitmek adına oyunculara teşvik veriyor
1. Sıra Almanya 2 Fransa 3 İspanyaİspanya var en çok yatırımı onlar yapıyor
Spor tesisleri yada ülke olanakları olarak sormadım oyuncuya yapılan yatırımdan bahsettim.Chate yanlış sormuşsun birde bu şekilde sorİspanya var en çok yatırımı onlar yapıyor
Ne villası ne hali kosova 1 milyon veririz dünya kupasına gidersek dedi turkiye de siz kimsiniz lan dedi burda siyasi bakimdan güçunu göstermek için villa vs dediler ne ardanın nede Kenan in villaya ihtiyacı yok buna rağmen yinede versinler ne olacak aslan gibi çocuklar
Erhanım 🙏🏻
Seninkilerinde tarihinin en önemli maçı onlarda yırtılsın onlar için kolay olmasın her dünya kupasına giden bi ülkeyiz sanarsın şuankileri abartıyorlar gitmiyorlar giymesinler o formayı.Adamlarında tarihinin en önemli maçı sahada gtlerini yırtacaklar kolay olmayacak
Basketbol da alman yami en cok yatirim yapan ülke adamalein 1 tane euroligte mucade eden takımı var1. Sıra Almanya 2 Fransa 3 İspanya
Sen ne istersin peki onu anliyamadim benSpor tesisleri yada ülke olanakları olarak sormadım oyuncuya yapılan yatırımdan bahsettim.Chate yanlış sormuşsun birde bu şekilde sorFenerbahçe ve Efes’in ilk 5’inde Türk oyuncu bile yokki bunu tartışalım zaten 🤦♂️
Futbol akademisi olarak yazdımBasketbol da alman yami en cok yatirim yapan ülke adamalein 1 tane euroligte mucade eden takımı var
Ben basket için demiştim arkadas o alana girdiFutbol akademisi olarak yazdım
Niye veriyorlar ki örneğin it gibi para kazanıyorlar zaten işleri furbol oynamak değil mi?Ülkelerini temsil etmekten büyük gurur mu var?Madem aslan gibi çocuklar çıkıp açıklama yapsınlar biz ülkemiz için oynuyoruz yemişiz villasinı falan diye.Arda Güler’in babası Rea Madrid’de yüzyılın dilenciliğini yaptı bu BMW olayında dünyaya rezil kepaze etti aç gözlü köpek sen villa diyorsunNe villası ne hali kosova 1 milyon veririz dünya kupasına gidersek dedi turkiye de siz kimsiniz lan dedi burda siyasi bakimdan güçunu göstermek için villa vs dediler ne ardanın nede Kenan in villaya ihtiyacı yok buna rağmen yinede versinler ne olacak aslan gibi çocuklar
Banane ardanın babasından ben arda için dedim kosova biz prim verceez dediler Türkiye de siz kimsiniz dedi bu bakimdan biz daha dune kadar kosovaya asker gönderen ulkeydikNiye veriyorlar ki örneğin it gibi para kazanıyorlar zaten işleri furbol oynamak değil mi?Ülkelerini temsil etmekten büyük gurur mu var?Madem aslan gibi çocuklar çıkıp açıklama yapsınlar biz ülkemiz için oynuyoruz yemişiz villasinı falan diye.Arda Güler’in babası Rea Madrid’de yüzyılın dilenciliğini yaptı bu BMW olayında dünyaya rezil kepaze etti aç gözlü köpek sen villa diyorsun![]()
Disiplin şeref halsiyetle oynasınlar ruhla oynasınlar canımızı yesinler dost.Parada şuda Buda değil mesele biraz şerefleri olsun zaten iyi yerlere geliriz.Şu an için kendimizi kandırıyoruz diyorum bende.Lavukların işi o eleştireceğiz ki yeri geldiğinde tepki olarak herkes gerekeni yapsın.Ben istemiyor muyum sanki dünya kupasını almak?Sen ne istersin peki onu anliyamadim ben