Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kosova & Türkiye

Türü kim gecer

• Türkiye

Kullanılan: 176 72.7%
  • Kosova

Kullanılan: 66 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

kralkaybederse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
431
212
63
ilk golü yersek eeen fazla uzatır bizim çocuklar o da en iyi ihtimalle yoksa ilki yiyen ikiyide net yer bu oyun anlayışıyla. ileriye kimse çıkmıyo 2-3 kişiyle gol atılmaz bu dünyanın hiç bi yerinde olmuyo yani. Leverkusen - Arsenal şl maçı aklıma geldi resmen. 1-1 sonuçlanan

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Kereme çevirdiği an yemin ederim zaten atamaz bu dedim öyle de oldu
Dediğin gibi kendi vursa veya penaltı almayı denese daha iyi olurdu keremde ne güç var ne boy var ne bitiricilik var hangi akla hizmet onu forvet oynatıyor aklim almıyor barışı oynat hiç değilse adam da güç te var boy da

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,535
30,814
113
Polonya da yeniliyor. İnsanlık tarihi adına utanç verici bir gece yaşanıyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,243
28,475
113
İşte forvet olsa orda pozisyon bilgisi daha yüksek olacağından atma ihtimali olurdu. Kanattan forvet oynatınca böyle oluyor
inşallah bir şekilde geçeriz valla o kadar iş güç içinden açtım maçı yemek söyledim şimdi açlıktan beynime kan gitmiyor maçı izlerken yarım paket sigara içmişiz

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,535
30,814
113
Dediğin gibi kendi vursa veya penaltı almayı denese daha iyi olurdu keremde ne güç var ne boy var ne bitiricilik var hangi akla hizmet onu forvet oynatıyor aklim almıyor barışı oynat hiç değilse adam da güç te var boy da
Barış da olmaz kanka kazma o. Bize direkt mevkisi forvet adam lazım

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
mal bu kerem kanka ama topta arkasına gitti biraz zor pozisyondu yinede değerlendirmeliydi olmadı
Forvet olmus olsa onu önceden sezer ona göre yer alirdi o pozisyona bir dha bak kerem 2 elini kaldırmış topu at diyor ulan denyo önce gidip yerini alsana kusuyon mal gibi dur önce dur

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Barış da olmaz kanka kazma o. Bize direkt mevkisi forvet adam lazım
Kerem yerine onu oynatsin bari bu adam semihi direk kadro dışı bıraktı forvetisz oyun tercih ediyor yoksa deniz portoda oynuyor koy direk gibi dursun yeter hiç değilse 2 kisi markaj yapar adama

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,243
28,475
113
Forvet olmus olsa onu önceden sezer ona göre yer alirdi o pozisyona bir dha bak kerem 2 elini kaldırmış topu at diyor ulan denyo önce gidip yerini alsana kusuyon mal gibi dur önce dur
bize burak yılmaz gibi bir şey lazım koskoca milli takımda 1 tane golcu yok şaka gibi arkadaş hadi kosovayı geçtin ileride ne yapıcan keremle mi oynucan belcikaya fransaya karsi

1dkbet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,385
448
83
Seni sürekli forumda görünce. Sizin siteyi Forum'dan birinin açtığını düşünmeye başladım
Mümkün değil forumdan birinin böyle bir firmayı açması :) Çok büyük ekip yönetiyor.
Altyapı digitan, arka planda çalışan çok kalabalık bir ekip var. Düşünün ben sadece forum destek olarak işe alındım.
Sizler gibi maçı seyrediyorum forumuda takip ediyorum.

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,360
441
83
maçı int. den seyredeceğim link var mı?
acun laneti tv8. comda reklamdan seyrettirmedi ilk yarıyı paso reklam

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,960
928
113
Mümkün değil forumdan birinin böyle bir firmayı açması :) Çok büyük ekip yönetiyor.
Altyapı digitan, arka planda çalışan çok kalabalık bir ekip var. Düşünün ben sadece forum destek olarak işe alındım.
Bonus kovaliyonmu doğru söyle😂😂

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Ee forumdan sonra gider dönercide çalışmazsin ins puaha