- 42,739
- 43,730
- 113
Bol şanslar
Düşünmen söylemen yeter dost sağolasın,Şans 2 yakana yapışsın@44erman44
@Ahmo1993
bi maç tuttu tenis maçı kaldı Ekli dosyayı görüntüle 159748gelirse ikinize 30 ar tl benden olsun
Bol şans dostum incindim@44erman44
@Ahmo1993
bi maç tuttu tenis maçı kaldı Ekli dosyayı görüntüle 159748gelirse ikinize 30 ar tl benden olsun
incinme dost gelirse bakarızBol şans dostum incindim![]()
eyvallah kralDüşünmen söylemen yeter dost sağolasın,Şans 2 yakana yapışsın☘
Teşekkürler dostum öyle takılayim dedim bol şans olsin kazanman bizim için yeterincinme dost gelirse bakarız
ya ben de öyle düşünüyorum bakalımOslodan ümitliyim Norveçin sağı solu belli olmaz yeterki 45-55 arası 1 gol olsun
yaa çok teşekkür ederim ⚘⚘
tenis maçı başladı ama sanırım takip edemicez direkt maç skoru gelecek saat 9 bucuk 10 gibi belli olacakÖnce osloyu getirelim hadi bakalım başladı son 45.Tenisi pek anlamam dost o sende ,nede olsa teniscilerin kralısın belli profil fotosundan![]()
Betco da da bulamadimtenis maçı başladı ama sanırım takip edemicez direkt maç skoru gelecek saat 9 bucuk 10 gibi belli olacak![]()
sadece maç skoru yazıyor resmi sitede 9 bucuk 10 gibi sonuç yazacakBetco da da bulamadim
Dedim Ya dost pek anlamam tenisden...sen tutturda dostum sabah yatsın hesabına yeter ki 🙏tenis maçı başladı ama sanırım takip edemicez direkt maç skoru gelecek saat 9 bucuk 10 gibi belli olacak![]()
yok kral ya normalde takibi olur da düşük bi tenis ligi olduğu için bu ligde oynanan maçlar da sonuç geliyor direktDedim Ya dost pek anlamam tenisden...sen tutturda dostum sabah yatsın hesabına yeter ki 🙏
Niye hemen sonuçlanmıyor tenisde öyle mi onu pek anlamadım![]()
Hayırlısı olsunsadece maç skoru yazıyor resmi sitede 9 bucuk 10 gibi sonuç yazacak![]()