- 5,692
- 3,803
- 113
Bol sans kardes takip ederim umarim gelir
1. Ayakta favoriyi yazmadım bakalım tşk ederimBol sans kardes takip ederim umarim gelir
Para vercek kupon yapmissin genelde favoriler uzerine oynanmis kupon degil.tutarsa para verir gibi guzel atlar var ganyanli gelirler gelirlerse
Fark ettim inceledim biraz guzel kupon1. Ayakta favoriyi yazmadım bakalım tşk ederim
Tabelada 1 açık ara favori olması lazım o çok korkuttu beniPara vercek kupon yapmissin genelde favoriler uzerine oynanmis kupon degil.tutarsa para verir gibi guzel atlar var ganyanli gelirler gelirlerse
Hayir degil agf oranlarina bakmadinmiTabelada 1 açık ara favori olması lazım o çok korkuttu beni
Bulten yok inceleme sansim olmadi ama mesafe yada kilo uygun degildir belkiİyi de atın kum puanı aşırı yüksek antrenör puanı ve at sahibi puanı da çok yüksek bakalım hayırlısı
Ekli dosyayı görüntüle 198927
1.5.7 cok yakin oranlari 5 favoriİyi de atın kum puanı aşırı yüksek antrenör puanı ve at sahibi puanı da çok yüksek bakalım hayırlısı
Ekli dosyayı görüntüle 198927
Sanırım kilosu 63 diye haklısın bakalımBulten yok inceleme sansim olmadi ama mesafe yada kilo uygun degildir belki
Tşkleryazdığın gibi gelsin
İlk ayak favori geldi yattım ikinci ayak 10 ganyan geldi vardı ya yazık olduFark ettim inceledim biraz guzel kupon
Gecmis olsun umarim 5de kalmazİlk ayak favori geldi yattım ikinci ayak 10 ganyan geldi vardı ya yazık oldu
3de 2 gidiyo suan
4 ayakta tuttu3de 2 gidiyo suan
Gordum buyuk ihtimal son ayakta gelir4 ayakta tuttu![]()
5. Ayakda yatmis bari iyi olmus 😁4 ayakta tuttu![]()