Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Kotucocuk / Şanssızlık

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,694
16,522
113

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,416
194,039
113
Reis neden böyle bu 2.lig tür takımları hiç oynamıyorlar gol olunca da rastgele oluyor
Futbol bilgileri yok dost
pas yok organize yok
topa vuruyorlar peşinden koşuyorlar
kim gol atarsa galip geliyor
ingiltere ligini izleyince diyorsun Futbol buymuş işte
hem hızlı hem organize hem zevk veriyor :)

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,803
113
Futbol bilgileri yok dost
pas yok organize yok
topa vuruyorlar peşinden koşuyorlar
kim gol atarsa galip geliyor
ingiltere ligini izleyince diyorsun Futbol buymuş işte
hem hızlı hem organize hem zevk veriyor :)
Bir de şey var bizde ki hakemler dokunsa faul çalıyorlar çok garip, mesela şöyle söyliyim bu maçı yoneten hakemin yönettiği 15 maçın 8 tanesi 1-1 0 - 0 bitmiş , yine aynı bitecek ben oynarken artık hakemin de istatistiklerine bakıyorum

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,416
194,039
113
Bir de şey var bizde ki hakemler dokunsa faul çalıyorlar çok garip, mesela şöyle söyliyim bu maçı yoneten hakemin yönettiği 15 maçın 8 tanesi 1-1 0 - 0 bitmiş , yine aynı bitecek ben oynarken artık hakemin de istatistiklerine bakıyorum
mantıklı ama diyorum ya bizde futbol yok bazı istatislikler açılmıyor bile o kadar kötü ilerliyoruz

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,803
113
Mac 00 bitti knka la sonuclari iyi tahmin ediyorsun
Bandırma ikinci yarı atacaktı attı

Ankaragücü 0 bitti kankam

Sırf çaresizlikten bu kadar detaylı baktım her şeye hakemlerinden bütün oranlarına tek tek eşleşen maçlarla eşleştirdim. Para bulunca yapamıyorum biraz sermaya yapsam en azından deneriz bol bol. Şimdi bu saatte açık bayi nerde bulcaz 😔

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,914
28,583
113
Bandırma ikinci yarı atacaktı attı

Ankaragücü 0 bitti kankam

Sırf çaresizlikten bu kadar detaylı baktım her şeye hakemlerinden bütün oranlarına tek tek eşleşen maçlarla eşleştirdim. Para bulunca yapamıyorum biraz sermaya yapsam en azından deneriz bol bol. Şimdi bu saatte açık bayi nerde bulcaz 😔
Maclar bitmiyo gardasim la yarin bozdurursun ya hic gelmeseydi knka oda var