Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kpss Hk.

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
607
329
63
Beyler ben lise mezunuyum üni gitmedim hiç
Kpss ye girip iyi puan alıp bi yere işe girmek istiyorum tam nasıl oluyor tam olarak anlatabilecek varmı

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,350
10,629
113
Kpss ye girip iyi puan alıp bi yere işe girmek istiyorum tam nasıl oluyor tam olarak anlatabilecek varmı
Şey yap ortaöğretim kpssydi heralde ona gir 70 75 civarı alsan memur olursun gerçi bu yıl az kaldı 3 ay kaldi KPSS'de önemli olan tarihtir mattir bunları çalış hergun paragraf çöz coğrafyada haritalara çalış matematik işlem yeteneğini güçlendir bu yıl yapaman artık 2 sene sonraya kaldı dost

Edacx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
39
28
İlk önce bı kppss seti al sonra soru çözme videoları izle matematik zaten kumarbaza kolay gelir hesap makinesi gibi oldu kafa

kralkaybederse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
211
63
Genel yetenek %50 genel kültür %50

genel Yetenek tarafında sözel/sayısal mantık genel kültür tarafında tarih, coğrafya, vatandaşlık ve güncel bilgiler

genel kültür direk ezber bilgiler

minimum 80 alman lazım 80-85 ideal kadroya girebilmen için aşağısı biraz şansa kalır(mesleki yeterlilik belgen yok ise)

boş kadrolar açıklanır, özel şart kodları yazar (mesleki yeterlilik belgesi şartı gibi) şartları karşılıyorsan tercih edersin, puanlarınıza göre atamalar sağlanır. merkezi atamaysa durum bu.

kurumun kendi ilanında ise mülakat vs olabilir.

yapman gerekende oturcan kafanı kaldırmadan ders çalışcan :)