- 6,194
- 5,080
- 113
Benide sev. ❤Sen ayrisin Serdar im seni seviyorum.
Benide sev. ❤Sen ayrisin Serdar im seni seviyorum.
Varsa imkan bende bir rol açabilirim uygunsa hem vakit geçsinSen ayrisin Serdar im seni seviyorum.
Nasıl anlamadım bir dhaa deseneBu gün Washington Houston'ı yener beyler demedi demeyin![]()
Sen mangalda balıkcı değilmiydin dost3 çeyrek olsun domates istemem ete domates atılmaz
Was diyorum yener diyorumNasıl anlamadım bir dhaa desene
Alam bı 5k 😁Sen ayrisin Serdar im seni seviyorum.
Erhan bi roll açta kafamız dağılsın can sıkan insan dolu forum kankaNasıl anlamadım bir dhaa desene
Biz her şeyi yeriz dost et girmeyen yere dert girer bu mantıkla sevişirizSen mangalda balıkcı değilmiydin dost
Was yensin yarin bu forumda 10k dağıtım yapacam dostum konu açıp söz veriyorum sen nba bi wasin kadroya baksana bi puahaWas diyorum yener diyorum![]()
İllaki olacakta kim kime finalde belli olurVarmı bir rolll gece etkinliği şekliiii
Valla yatcam birazdan dost islerim var yarin tam uyku moduna girmeye çalışıyorum şuan puahaErhan bi roll açta kafamız dağılsın can sıkan insan dolu forum kanka
İkimizden birine çıkarsa diğeri orda olsun o zamanİllaki olacakta kim kime finalde belli olur
Hep öyle diyorsun gece 3 oluyor konu açıyonValla yatcam birazdan dost islerim var yarin tam uyku moduna girmeye çalışıyorum şuan puaha
Tamamdır dost bekleyip görelim. Benimki hissiyat sadeceWas yensin yarin bu forumda 10k dağıtım yapacam dostum konu açıp söz veriyorum sen nba bi wasin kadroya baksana bi puaha
İkimizede çıkmazİkimizden birine çıkarsa diğeri orda olsun o zaman
Olmaz dost olmaz alpi tek başına duman eder wasi neyse ben en az 25 ustu fark bekliyorum bakalım yarın uyanınca skora bakarım eger was yenerse söz verdiğim gibi dağıtım yapacamTamamdır dost bekleyip görelim. Benimki hissiyat sadece![]()
Yarısını alırım o zamanOlmaz dost olmaz alpi tek başına duman eder wasi neyse ben en az 25 ustu fark bekliyorum bakalım yarın uyanınca skora bakarım eger was yenerse söz verdiğim gibi dağıtım yapacam
Aq zaten milletin gözü kazanandan çok enişte aldı mı almadı mı onu takip ediyorlar sanki silah dayıyoruz millete@Enişte odul alirsan yarisina xokerm 😂😂😂