- 1,976
- 1,560
- 113
inşallahhh kardeşim bee inşallahBol şanslar Kazan artık be
inşallahhh kardeşim bee inşallahBol şanslar Kazan artık be
Umarım gelir . Dağıtım yapma burdakilere değmezinşallahhh kardeşim bee inşallah
sonuna kadar cimcikle kardeşim,Buraya kadar gelip, buradan yatarsan bahtını cimcikliyim @KraXLinho
dünkü konuya vakıf oldun mu sen ? istanbulkartta 100 lira vardı da bunu nasıl banka hesabına çekebilirim diye sorduğumda adamlardan linç yedim 😁 😁 😁Umarım gelir . Dağıtım yapma burdakilere değmez
Gelir allahin izniyle nasipta varsa gelip seni bulucaktwente kg değil de parisin bir golundn korkuyorum sadece.
Gelirse istanbulkarta 1k yükle 😂😂dünkü konuya vakıf oldun mu sen ? istanbulkartta 100 lira vardı da bunu nasıl banka hesabına çekebilirim diye sorduğumda adamlardan linç yedim 😁 😁 😁
Görmedim. Ama doğrudur. Dedim ya burdakilere değmez. Dağıtımı iptal et . Bırak konuşup dursunlardünkü konuya vakıf oldun mu sen ? istanbulkartta 100 lira vardı da bunu nasıl banka hesabına çekebilirim diye sorduğumda adamlardan linç yedim 😁 😁 😁
Dost bndede aynısı bnde blmiyrm nasol cekcem😀dünkü konuya vakıf oldun mu sen ? istanbulkartta 100 lira vardı da bunu nasıl banka hesabına çekebilirim diye sorduğumda adamlardan linç yedim 😁 😁 😁
O sağlam dost twente ye odaklan bencetwente kg değil de parisin bir golundn korkuyorum sadece.
kupon gelsinde , ben DM den ulaşacağım kişileri belirliyorum kardeşim, gerek yok.O değilde,
Konuda liste bende, listeyi hazirliyorum yazanida görmedim.
Ne demek istediğimi anlayan anladı..😂kupon gelsinde , ben DM den ulaşacağım kişileri belirliyorum kardeşim, gerek yok.
Subhaneke dinimiz amin ✋✋🙏😂kupon gelsinde , ben DM den ulaşacağım kişileri belirliyorum kardeşim, gerek yok.
onlar genelerde yandaş gruplarda oluyor, hep birbirlerini yazarlarO değilde,
Konuda liste bende, listeyi hazirliyorum yazanida görmedim.