- 24,941
- 17,808
- 113
Sakin olun bu kupon gelir gencler 😂😂
Nami mi iyice yay dost bu Arif Efendi yağmur yağdırıyor diye de 3-5 yolumuzu bulalım.Bunları takacak biri değildir arif efendi kendini bilen saygın biridir
Bak herşey doğru olabilir ama yağmur işi yalan romatizma var bende ben o konuda daha iyiyimNami mi iyice yay dost bu Arif Efendi yağmur yağdırıyor diye de 3-5 yolumuzu bulalım.
Sakalın yoksa para etmez Veysel EfendiBak herşey doğru olabilir ama yağmur işi yalan romatizma var bende ben o konuda daha iyiyim
her sakalı olan da imam değil arif efendi dicem ne alaka puahahaSakalın yoksa para etmez Veysel Efendi
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmişher sakalı olan da imam değil arif efendi dicem ne alaka puahaha
Davulun sesi uzaktanda yakından da hiç hoş değil be ahmoDavulun sesi uzaktan hoş gelirmiş
İlk da yı ayırmayıp ikinciyi ayırmışsın. Senin de kafan karışık kankaDavulun sesi uzaktanda yakından da hiç hoş değil be ahmo
Listeci sensen söyle de sana methiyeler düzelim dostSakin olun bu kupon gelir gencler 😂😂
Pekte önemli şeyler değil bunlar ahmet im bunların hepsi sıkıntıdanİlk da yı ayırmayıp ikinciyi ayırmışsın. Senin de kafan karışık kanka
Önceden çok dikkat ederdim. Şimdi yapıştır gitsin sanki büyükelçiye mi yazıyorızPekte önemli şeyler değil bunlar ahmet im bunların hepsi sıkıntıdan
Amerika nın oyunları bunlar hep içimizdeki amerikalı ya metin yada arif efendi araştırmalar devam ediyorÖnceden çok dikkat ederdim. Şimdi yapıştır gitsin sanki büyükelçiye mi yazıyorız
Roll açmadın eşref hocadan aldığın parayla kendin pişir kendin ye mi yaptınNeyse beyler bu kupon gelir ben takip etmicem lose olsa takip ederdik sze bolşans ii gclr