- 65,517
- 36,999
- 113
Rol aç demedi arkada bi koyduk uff dede bi atıyor 500x leri aman allahım nasıl koyduysak 1dk sürdüRoll açmadın eşref hocadan aldığın parayla kendin pişir kendin ye mi yaptın
Rol aç demedi arkada bi koyduk uff dede bi atıyor 500x leri aman allahım nasıl koyduysak 1dk sürdüRoll açmadın eşref hocadan aldığın parayla kendin pişir kendin ye mi yaptın
Arkadasi tanimam bile umarim kazanir 😂💛✋Listeci sensen söyle de sana methiyeler düzelim dost
İyi gcler gardasm ✋✋Neyse ben en iyisi uyuyam iyi geceler bolşanslar beyler.
Cikcik reis i bile tanıyorsun dost, kraxlinhoyu tanimamam mümkün değilArkadasi tanimam bile umarim kazanir 😂💛✋
Emeğin boşa gitmesinArkadaşlar merhaba,
Dün gece başlamış olduğum rollingin son adımındayım ve sabah biraz fazlaca analiz yaparak kuponumu oluşturdum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Stres var mı derseniz çok stresli ve heyecanlıyım.
Kupon gelirse 4 Kişiye Çekilişle Ödül vereceğim.
Desteklerinizi bekliyorum.
@Onlybet Destek
Ekli dosyayı görüntüle 880727
Ben 2 ay once baya aktiftim gardasim smdi herkese yetisemiyom 😂😂Cikcik reis i bile tanıyorsun dost, kraxlinhoyu tanimamam mümkün değil
PSG atmadı ev attiPsg atti
Usta sen ne ara maç takip etmeye düştünYedi yerine atti yazdim
Dost o roll zmani 10k para vardi ben kaybetcektim bari dedim ki roll yaptırayım belki hemm ben hem forumdakiler kazanır smdi parasz kaldikUsta sen ne ara maç takip etmeye düştün
En az 5 gün diyordum da 3 gün sürüyormuş kumar vurgunu.Usta sen ne ara maç takip etmeye düştün