- 39,632
- 33,916
- 113
Hangi 10 k la gözümle gördüm onlyden 10 oran kuponun tuttuydu sağlam para almıştınDost o roll zmani 10k para vardi ben kaybetcektim bari dedim ki roll yaptırayım belki hemm ben hem forumdakiler kazanır smdi parasz kaldik
Hangi 10 k la gözümle gördüm onlyden 10 oran kuponun tuttuydu sağlam para almıştınDost o roll zmani 10k para vardi ben kaybetcektim bari dedim ki roll yaptırayım belki hemm ben hem forumdakiler kazanır smdi parasz kaldik
Dost o para ile başka ihtiyaç var ona gtto kredi kapattikHangi 10 k la gözümle gördüm onlyden 10 oran kuponun tuttuydu sağlam para almıştın
82 aldim ordan 100k kredi vardi onun borcuna odedikHangi 10 k la gözümle gördüm onlyden 10 oran kuponun tuttuydu sağlam para almıştın
Kazan kanka Allah daha çok versin kimsenin kazanmasında gözümüz yok şaşırdım sadece doğrudur iyi forumların olsunDost o para ile başka ihtiyaç var ona gtto kredi kapattik
Dost sorma zaten o gün dm göreceksin yani olan ile roll yaptrdik yaptiramadgm kim.varsa trip yedimKazan kanka Allah daha çok versin kimsenin kazanmasında gözümüz yok şaşırdım sadece doğrudur iyi forumların olsun
Diğer maç kg bekliyoruz 2. Yarı hayalBol sans psg atti
3 değil kg olacakSon 3 gol neden olmasın be
Futbol bu be dost hic belli olmazDiğer maç kg bekliyoruz 2. Yarı hayal
Belli olmaz bu isler ucu acik mac benceDiğer maç kg bekliyoruz 2. Yarı hayal
İnşallah dostBelli olmaz bu isler ucu acik mac bence
Dk 60 a kdr gol olursa çözülür maçİnşallah dost
Am sory kafam guzel3 değil kg olacak