MS 1.13 değil kg olacak
Nasipten öte köy yok daha koca 45 var üst bile olabilir bu mac benceİnşallah dost
Bol bol şanslarArkadaşlar merhaba,
Dün gece başlamış olduğum rollingin son adımındayım ve sabah biraz fazlaca analiz yaparak kuponumu oluşturdum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Stres var mı derseniz çok stresli ve heyecanlıyım.
Kupon gelirse 4 Kişiye Çekilişle Ödül vereceğim.
Desteklerinizi bekliyorum.
@Onlybet Destek
Ekli dosyayı görüntüle 880727
Aha geldiBol bol şanslar
2 foto değiştir gelir dostBenfica gol iptali kötü oldu şimdi tek gol lazımdı ama o ma peş peşe 1 0 1 1 olacak gibi hissediyorum
Dep atması lazım ilk golü burda da sahtekarlık diz boyu 5-6 gol çıkan karılarda doğru düzgün gol gelmediBenfica gol iptali kötü oldu şimdi tek gol lazımdı ama o ma peş peşe 1 0 1 1 olacak gibi hissediyorum
Enişte barça ve arsenal maçları 2.yarı açıldı. Bu da öyle olur gibi geldi bana. Sadece his. Bişey bildiğimden değil 🤣Dep atması lazım ilk golü burda da sahtekarlık diz boyu 5-6 gol çıkan karılarda doğru düzgün gol gelmedi
Haydaaaaaaa bu profil resmide ne şimdiiii korkuttunEnişte barça ve arsenal maçları 2.yarı açıldı. Bu da öyle olur gibi geldi bana. Sadece his. Bişey bildiğimden değil 🤣
3lemeyi 78 kere falan izlemişimdir. Aynı olmayalım diye mecbur theoden kingi koydukHaydaaaaaaa bu profil resmide ne şimdiiii korkuttun