- 11,428
- 4,550
- 113
Tebrikler
Kazı kazandan vurcaz parayı nakit çektirmiyor 1 kat sporda çevrimli yapmış tüpçü@Enişte aynı performansı senden de bekliyoruz dayı
Fazlasında gözümüz yok hakkım olanı istiyorum 😁😁✌Arkadaşlar merhaba,
Dün gece başlamış olduğum rollingin son adımındayım ve sabah biraz fazlaca analiz yaparak kuponumu oluşturdum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Stres var mı derseniz çok stresli ve heyecanlıyım.
Kupon gelirse 4 Kişiye Çekilişle Ödül vereceğim.
Desteklerinizi bekliyorum.
@Onlybet Destek
Ekli dosyayı görüntüle 880727
Daim olsun rabbim sonunda gonlune gore verdi ✋🧿🧿Ödülü ekleyip çekip geliyorum arkadaşlar az müsade.
Hislerim beni yine yanıltmadı para olaydı da kg gireydik devre arası 🤣Enişte barça ve arsenal maçları 2.yarı açıldı. Bu da öyle olur gibi geldi bana. Sadece his. Bişey bildiğimden değil 🤣
Sayende ziraatten çektiği krediyi ödeyecek adamKazı kazandan vurcaz parayı nakit çektirmiyor 1 kat sporda çevrimli yapmış tüpçü
Tebrikler dosumArkadaşlar merhaba,
Dün gece başlamış olduğum rollingin son adımındayım ve sabah biraz fazlaca analiz yaparak kuponumu oluşturdum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Stres var mı derseniz çok stresli ve heyecanlıyım.
Kupon gelirse 4 Kişiye Çekilişle Ödül vereceğim.
Desteklerinizi bekliyorum.
@Onlybet Destek
Ekli dosyayı görüntüle 880727
O çevirimlerin Allah belasını versin bugün 300 attım bonus seçmedim diye 1 kez çevirip çekeyim dedim tekte patladı...Kazı kazandan vurcaz parayı nakit çektirmiyor 1 kat sporda çevrimli yapmış tüpçü
16 m bugün izmire çıkmış, görmüşsündür.Kazı kazandan vurcaz parayı nakit çektirmiyor 1 kat sporda çevrimli yapmış tüpçü
Kaşla göz arası bütün para gidiyo 50-100 tl kupon ufak gibi geliyor hepsini çalıyor aq keliSayende ziraatten çektiği krediyi ödeyecek adam
Ben 100-200 atıyorum nesineye sabaha kadar kazıyorum kendimi reelde olsa oynamam hiç16 m bugün izmire çıkmış, görmüşsündür.
Tam istediği oyuncu tipisin dostKaşla göz arası bütün para gidiyo 50-100 tl kupon ufak gibi geliyor hepsini çalıyor aq keli
kazandık mı eniştemKazı kazandan vurcaz parayı nakit çektirmiyor 1 kat sporda çevrimli yapmış tüpçü
Bi ara dedim sadece nesinedej kupon yapayım. Hem kazanamadım kazandığımda çok düşük aldım. Az düzgün yapsa oranları arayüzü falan iyi nesinenin uygulamadaKaşla göz arası bütün para gidiyo 50-100 tl kupon ufak gibi geliyor hepsini çalıyor aq keli
Ödülü ekleyip çekip geliyorum arkadaşlar az müsade.
Hep bas cikiyo ama eniste 😂😂Ben 100-200 atıyorum nesineye sabaha kadar kazıyorum kendimi reelde olsa oynamam hiç
Enişte cenabet. Aynı performans zor@Enişte aynı performansı senden de bekliyoruz dayı
Ne kadar olmuş dost kazı kazanBen 100-200 atıyorum nesineye sabaha kadar kazıyorum kendimi reelde olsa oynamam hiç
Yemin ederim ki 1 tane bile tutan yok daha aq nasıl bir şey bu büyü yaptırmışlar 300-500 bazen milletin kuponlara oynuyorum böyle sırf şans açılsın diye 50 tl 50 tl yok onların da tutmuyor ama günn sonu kazananlar hep 50 liraya 300k 500k tutturmuşBi ara dedim sadece nesinedej kupon yapayım. Hem kazanamadım kazandığımda çok düşük aldım. Az düzgün yapsa oranları arayüzü falan iyi nesinenin uygulamada
10 liralık çeviriyorum ben çark dönüyor başkanın çarktan beterNe kadar olmuş dost kazı kazan