- 100
- 37
- 28
beyler cümleten selamünaleyküm konuyla alakalı bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var geçen hafta bana iş bankasına bir kredi başvurusu yapayım dedim mobilden 126.000 TL kredi çıktı bana ben de bu parayı çeşitli şekilde üç gün içerisinde bitirdim ve şu an güncel borcum 126.000 TL çalışmıyorum üstüme herhangi bir hiçbir şey yok babam esnaf babamın yanında çalıştığım şekilde nakit bir gelirim oluyor ufak miktarlarda işte aylık 5000 TL 6000 TL bazen 10.000 TL o civarlarda yaşım 24 KPSS’ye girdim polislik sınavına gireceğim ve bu borcu hiçbir şekilde ödeyebileceğimi düşünmüyorum ne yapmamı önerirsiniz bankayı arayıp uzun vadelere yayıp yapılandırma yapmam mı yoksa hiçbir şekilde ödemeden sizin dediğiniz gibi bir yerlere taşınmasını bekleyip düşük miktarda ödemek falan mı hiçbir bilgim yok bu konularla alakalı ve asgarisi gelecek işte 20 küsür gün sonra yeni harcanmış para olduğu için tahminimce birkaç ay sonra ödeyemezsem de icraya falan düşecek aile evinde ikamet ediyorum kimsenin haberi yok ve bilmesini de istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz