Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Erteleme Deneyen Var Mı

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,339
1,067
113
Akbankta 3 tane kredim var bunları hiç geciktirmeden günü gününe ödedim fakat bir kalp rahatsızlığı sebebi ile maddi kaybım oldu bu ay 2 krediyi ödeyemeyeceğim bankayı arasam durumu anlatsam 1 aylık bir öteleme yapılır mı daha önce deneyen var mı çok zor durumdayım bakım için aile evine taşındım sürekli aranmak rahatsızlık vermek de istemiyorum

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
952
347
83
Akbankta 3 tane kredim var bunları hiç geciktirmeden günü gününe ödedim fakat bir kalp rahatsızlığı sebebi ile maddi kaybım oldu bu ay 2 krediyi ödeyemeyeceğim bankayı arasam durumu anlatsam 1 aylık bir öteleme yapılır mı daha önce deneyen var mı çok zor durumdayım bakım için aile evine taşındım sürekli aranmak rahatsızlık vermek de istemiyorum
Önce sağlık sigortası üstünden ödeme talep yap belki raporun ile takdirini sigorta öder

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,826
37,369
113
Geçmiş olsun öteleme Mecbur yapacak oluru yok ödeyemeyeceksin zaten

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,339
1,067
113
Önce sağlık sigortası üstünden ödeme talep yap belki raporun ile takdirini sigorta öder
o tek taksit olarak değil de tüm krediyi kapsıyormuş dost o da çok teferruatlı ben şu an evden çıkamıyorum sadece bu ayı çıkarmam gerek

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,987
2,120
113
1 ay geriden gelirsen ararlar birde kredi puanın etkilenir diğer türlü bir şey olmaz belki artı para verebilirler onunla ödemen için

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,010
947
113
ben hiç ödemiyom kral bişeyolmaz

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,432
1,922
113
Bro
full düzenli ödedim şimdi 1 ay için ekstra büyük faiz ödemek yanlış olur zaten mayısta devam edeceğim
Bro bankanın aradığı müşterisin 1 ay geciktirsin faize bindirelim diye dört gözle bekliyor hepsi.
Sen yine bir görüş ama faydası olacağını sanmıyorum o faizi işlerler.

Attalia

Sadece Antalyaspor!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
915
446
63
Hiç bir şey yapma, yapılandırmaya falan da girme. 1 ay geriden git, çok rahatsızlık yaratacak bir durum olmaz merak etme.

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
751
113
1 bankadan 3 kredi kartı nasıl oluyor
Hepsi bir değil mi aynı banka sonuçta

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Dostum 1 ay geriden ödesen sorun olmaz. Telefonla taciz ederler sadece. 3 ay sonra icraya veriliyor.