Nekadar mesela hocam günlük limitUption,kassa gibi uygulamalar yüzde 3.5 komisyonla bakiye yüklüyo,çekerkende 5 lira kesiyor.Hadi kart değilse Kazandra152 de minipay kredi kartı var normal kredi kartından sıkıntısız bakiye yüklüyor 1 kat çevir çek
Nekadar mesela hocam günlük limitUption,kassa gibi uygulamalar yüzde 3.5 komisyonla bakiye yüklüyo,çekerkende 5 lira kesiyor.Hadi kart değilse Kazandra152 de minipay kredi kartı var normal kredi kartından sıkıntısız bakiye yüklüyor 1 kat çevir çek
onay istiyor param kaldı benım halen onay yokNekadar mesela hocam günlük limit
Padişahbete at dün öyle yaptım nakit çekemedimKredi kartını nakite nasıl cevircez avans çektirmiyor 2400 TL limit var
Limit nekadar şuanNekadar mesela hocam günlük limit
Uption gunde 2 kere islem yaptiriyor,kassa 5000 limiti varNekadar mesela hocam günlük limit
Hangi uygulama ve nasil oldu ? Uption benim hemen onaylandıonay istiyor param kaldı benım halen onay yok
Untion limit nekdr niladerUption gunde 2 kere islem yaptiriyor,kassa 5000 limiti var
20 k kaldı max 20 kydı sanırım bılmıyomUntion limit nekdr nilader
Up un limitleri 500k mı ne yüksekti hatırladığım kadarıyla,2 3 kez kullanmistim baya oluyorUntion limit nekdr nilader
Günlük 500 k mi nakite cevirebiliyoruz ustaUp un limitleri 500k mı ne yüksekti hatırladığım kadarıyla,2 3 kez kullanmistim baya oluyor
yok max 20k ydı ora suan ama pnay ısterGünlük 500 k mi nakite cevirebiliyoruz usta
Ne onayı istiyor hocam kimlik vs dimuyok max 20k ydı ora suan ama pnay ıster
Usta dedigim gibi uygulamayi cok kullanmadi,hesap acınca yazan limit kadar kullanabiliyon aklımda yüksek kalmış birader. Verdiği kadarda ibana çekebilirsin saniyede atıyorGünlük 500 k mi nakite cevirebiliyoruz usta
aynen istiyorNe onayı istiyor hocam kimlik vs dimu
adamın lımıtı yuksekmıs bu sıtelerde kredı kartı sıkıntı kaldı mı bırsey yapamazPortobet yatır bı yarısını diğer yatirisini da yine aynı yöntemi kullanan hullbete yatır bakaratta yada rulete gir caprazla çek parayj kaybeden yerden de kayıp bonusu al ben sürekli böyle yapiyorum daha dün çektim
Sıkıntı falan değil son 1 ayda 20-30 kere yaptım özellikle portobet 0 sıkıntı direk oduyolar Max 15 dk suruyo çekim 3000 e kadar tek seferde yatirabilir günde 5 defa yatirma hakkı var aynı kartlaadamın lımıtı yuksekmıs bu sıtelerde kredı kartı sıkıntı kaldı mı bırsey yapamaz
anladım 3k da az adam lımıtım cok demişSıkıntı falan değil son 1 ayda 20-30 kere yaptım özellikle portobet 0 sıkıntı direk oduyolar Max 15 dk suruyo çekim 3000 e kadar tek seferde yatirabilir günde 5 defa yatirma hakkı var aynı kartla
malesef yokPapara gibi yatırılan başka yer varmı beyler paparadan 25 çevirdim