Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartları Hk.

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
569
113
1050 kredi puanım var bankalarda ufak ufak kredi kartlarım var maaşımın 2 katı kadar fazla kredi kartı var ama hepsi 5k 10 k falan kredi ve ya kart başvurusu yapınca çıkmıyor neredeyse tüm bankalarda hesabım var kredi ve ya kart çıkarabileceğim bir yer var mı?

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
569
113
Bende sizin gibi borç içinde yüzüp ay sonu tüm maaşı bankalara verip itin köpeğin atacağı 3k için onlara minnet etmek istiyorum nolur çok görmeyin 😂

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
893
113
Borclarını sakın yapılandırma çok puanın düşer. Tüm paranı karta yatır ordan harca. Kredi kartı kullanmak baya puan artırıyor. Bir kac ayda etkisini görürsün.

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,504
992
113
Borclarını sakın yapılandırma çok puanın düşer. Tüm paranı karta yatır ordan harca. Kredi kartı kullanmak baya puan artırıyor. Bir kac ayda etkisini görürsün.
Bana da hiçbir banka kart vermiyordu en son Akbank 15 bin limitli kart verdi bir de hadi karta 3500 bloke koydurarak kullanmaya başladım kart oncesi findex puanı olusmuyordu şimdi 1 aydır kullanıyorum 850 puan var. Nasıl devam etmeliyim ki 1500 e yaklassin puan?

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,443
3,752
113
Bana da hiçbir banka kart vermiyordu en son Akbank 15 bin limitli kart verdi bir de hadi karta 3500 bloke koydurarak kullanmaya başladım kart oncesi findex puanı olusmuyordu şimdi 1 aydır kullanıyorum 850 puan var. Nasıl devam etmeliyim ki 1500 e yaklassin puan?
Bak söylim kart limitleri nin yüzde 30 unu harca geri kalan lımıt kalsin içinde 2 ayda 1500 olur