Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kredi Puanı Saçmalıkları

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
505
113
arkadaslar artı para akbank bana 10 bin liralık bir limit veriyor. (buna bulaşmanızı tavsiye etmiyorum 10 bin liraya aylık 400 tl faiz koyuyor. ay sonu 1400 TL yatırmanız gerekiyor minimum) ancak yine aynı akbank bana kredi kartı vermiyor :) yapıkredi kredi kartı veriyor o da 2k. ben tek kredi kartım olsun istiyorum oda 5-10k limitli falan. üstüme araba var ve çalışmıyorum. hangi banka verebilir bilginiz var mı ?

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,415
241
63
arkadaslar artı para akbank bana 10 bin liralık bir limit veriyor. (buna bulaşmanızı tavsiye etmiyorum 10 bin liraya aylık 400 tl faiz koyuyor. ay sonu 1400 TL yatırmanız gerekiyor minimum) ancak yine aynı akbank bana kredi kartı vermiyor :) yapıkredi kredi kartı veriyor o da 2k. ben tek kredi kartım olsun istiyorum oda 5-10k limitli falan. üstüme araba var ve çalışmıyorum. hangi banka verebilir bilginiz var mı ?
400 TL mi koyuyor 1400 TL mi

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Yapıkredi'den kredi kartı al herhangi bir faturayı otomatik ödeme ile 4-5 ay öde 10bine çıkar kredi kartın ve kredi puanın yükselir.

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
Akbank kredi kartı vermiyorsa tek çözüm arabanı teminat vermen.
Markası ve modeli neydi ?

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,716
2,930
113
Denizbank

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,283
11,778
113
Bende de 5K kredi karti 1147 puan findeks var, kredi çıkmıyor bana da. Sigortalı is olsa cikardi

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Bende de 5K kredi karti 1147 puan findeks var, kredi çıkmıyor bana da. Sigortalı is olsa cikardi
Kanka yukarıda dediğimi yaparsan çıkar merak etme 4-5 ay otomatik ödeme talimatı ver 1-2 faturaya kredi notunda fazlasıyla artar kredi de çıkar.

Vinivonka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
394
83
1350 deydi benim puan öğrenciyken 6 bin enparadan kredi çıkmıştı . Normalde sigortalı en az 6 ay çalışmak lazım kredi çıkması için . Asgari yerine güncel dönem borcunu ödemek puanı artırıyor

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,283
11,778
113
1350 deydi benim puan öğrenciyken 6 bin enparadan kredi çıkmıştı . Normalde sigortalı en az 6 ay çalışmak lazım kredi çıkması için . Asgari yerine güncel dönem borcunu ödemek puanı artırıyor
Ben 18 yaşında universiteye başladığımda 25 bin lira kredi kullandım YKB den taaa seneler önce. Patlatmistim bir güzel onu sonra, ilk icralık ordan olmuştum. :D

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Benim kardeşim öğrenci 6 ay dediğimi yaptı kredi notu 1700e çıktı şu an akbanktan 70bin kredi çıkıyor.
Benim bankacı arkadaşın dediği otomatik ödeme talimatı verin 5-6 ay her türlü kredi puanı yükselir diyordu doğruda diyorr :D

Vinivonka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
394
83
Ben 18 yaşında universiteye başladığımda 25 bin lira kredi kullandım YKB den taaa seneler önce. Patlatmistim bir güzel onu sonra, ilk icralık ordan olmuştum. :D
Zaten kredi bataklık ya dost bende 750 tl bi kredi kartını 4 ay ödemedim bişey olmaz diye üstüme araba vardı 750 tl yi 3bin olarak ödedim sonra arabayı hacizden çıkardım 200 tl öyle masrafı tuttu . Ha bide kredi puanım 0 a düştü yeni yeni çıkarıyorum

ahmetdrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
723
213
43
Daha az once kapattim akbank artipara limitimi 1150 tlydi gece nbaden iddaa tutturdum hic gerek yok