Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Çekim Hk.

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,467
4,697
113
Slm arkadaslar sitenin tekinde bakiyem var 1000 tl cekip devam etmem lazim icerdeki bakiye ile havale ile min cekim 3 bin bendede kripto yok nasil cekim yapabilirim

Okhanyuksel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,199
355
83
burdan güvenilir biri yardımcı olabilir belki

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,101
8,897
113
Slm arkadaslar sitenin tekinde bakiyem var 1000 tl cekip devam etmem lazim icerdeki bakiye ile havale ile min cekim 3 bin bendede kripto yok nasil cekim yapabilirim
herhangi birisinin kriptosu ile çekersin guvendigin biri varsa dogrulama isterse genelde mail istiyor cekim yapan benim diyorsun bu cuzdana diyerek mail atiyorsun

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,467
4,697
113
Kanka burdan kimseyle alisverisim olmadi o sekilde kripto adresin varsa ceksek sana olurmu
herhangi birisinin kriptosu ile çekersin guvendigin biri varsa dogrulama isterse genelde mail istiyor cekim yapan benim diyorsun bu cuzdana diyerek mail atiyorsun

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,522
1,578
113
Valla ben senin gibiydim kripto indirdik 1 saat sonunda kripto yu çözüp cektim cion tr yi ama 33 lira zarar ettim 😁indir çek reis

Fenerin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,000
292
83
Reis trust Wallet yükle 2 dakikanı almaz çok kolay

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,522
1,578
113

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,456
1,754
113
Site holi jojo matsa başkasına çektirmez hatta adresi black liste alır bundan sonra hiç çekim yapamaZ o sitelerdeyse para kripto açıp çekersin