- 6,467
- 4,697
- 113
Slm arkadaslar sitenin tekinde bakiyem var 1000 tl cekip devam etmem lazim icerdeki bakiye ile havale ile min cekim 3 bin bendede kripto yok nasil cekim yapabilirim
Basima gelene bak 1000 cekim yapmadan oynamayada devam edemiyorumburdan güvenilir biri yardımcı olabilir belki
herhangi birisinin kriptosu ile çekersin guvendigin biri varsa dogrulama isterse genelde mail istiyor cekim yapan benim diyorsun bu cuzdana diyerek mail atiyorsunSlm arkadaslar sitenin tekinde bakiyem var 1000 tl cekip devam etmem lazim icerdeki bakiye ile havale ile min cekim 3 bin bendede kripto yok nasil cekim yapabilirim
herhangi birisinin kriptosu ile çekersin guvendigin biri varsa dogrulama isterse genelde mail istiyor cekim yapan benim diyorsun bu cuzdana diyerek mail atiyorsun
Valla ben senin gibiydim kripto indirdik 1 saat sonunda kripto yu çözüp cektim cion tr yi ama 33 lira zarar ettim 😁indir çek reisSlm arkadaslar sitenin tekinde bakiyem var 1000 tl cekip devam etmem lazim icerdeki bakiye ile havale ile min cekim 3 bin bendede kripto yok nasil cekim yapabilirim
İlk islemde bekliyon muhabbeti vardiValla ben senin gibiydim kripto indirdik 1 saat sonunda kripto yu çözüp cektim cion tr yi ama 33 lira zarar ettim 😁indir çek reis
cek sorun yok dm at bide trx yazdik diye banlanmayalimKanka burdan kimseyle alisverisim olmadi o sekilde kripto adresin varsa ceksek sana olurmu
Ben beklemedim dost kimlik doğrulama görüşme derken taş çatlasın 20 dk sürmedi bana ama şimdiyi bilmiyorum yanlis yönlendirmeyim seniİlk islemde bekliyon muhabbeti vardi
aynen trust verdim bende trx kendinde açabilirsin zor degil @karaadam81Reis trust Wallet yükle 2 dakikanı almaz çok kolay
Başka siteye gir ordan, yatırım tıkla kripto adresine çek olur, dostumBasima gelene bak 1000 cekim yapmadan oynamayada devam edemiyorum
Megacuzdan hesabı aç hemen çekiliyorSlm arkadaslar sitenin tekinde bakiyem var 1000 tl cekip devam etmem lazim icerdeki bakiye ile havale ile min cekim 3 bin bendede kripto yok nasil cekim yapabilirim
Sitede yok ki sadece havale ve kripto varMegacuzdan hesabı aç hemen çekiliyor