Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kritikbet Deneme Bonusu (Yatırımsız) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamalhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
251
63
Bazı siteler mesaj atmış 300 TL veriyor

jamalhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
251
63
300 TL veriyor 3000 yap 2000 çek slotta geçerli yinede almıyorum bu site insan ile dalga geçiyor resmen

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,910
519
113
300 TL veriyor 3000 yap 2000 çek slotta geçerli yinede almıyorum bu site insan ile dalga geçiyor resmen
Hangı sıte kral bunlar acı ac 2 gundur yemek yemedım sekerlı su ek ekmekle hayattakalmaya calısıyorum son care telefonu satacam 1000 tluever gozu u seveyim kira elektrik gaz beklıyor son 2 gunu.

Yasarpotur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
124
43
250 lira para veriyorlar 9k yapıyoruz bide bakiyeyi siliyorlar böyle boş beleş yerlerde gönül eğlendiriyoruz zaten beklentisi olan üye olmasın siliyorlar bakiyeyş 😂😂

Ekli dosyalar

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,386
4,105
113
250 lira para veriyorlar 9k yapıyoruz bide bakiyeyi siliyorlar böyle boş beleş yerlerde gönül eğlendiriyoruz zaten beklentisi olan üye olmasın siliyorlar bakiyeyş 😂😂
Herşey düzgün yapsanda ödemeyo saten yalandan bir ikitane ödüyor formda ödüyor desinler diye dolandırıcı burası

Yasarpotur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
124
43
başkan ödemiyor cevap veriyordu şimdi cevqpda vermiyor böyle kelek sitelerin ben :) konuyu kitlese iyi olur zabıta reis

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...