- 30,620
- 9,651
- 113
42
20
20
Yok dememekle olacak bı seviye kalmadıMarley Mert tır dost benimde sogudugum birkaç kişi var ama dostlarımız var olduğunda yok demeyiz
Yok sende olsa dagitirsin seni biliyom biraz cimrisin ama olsun severim seni forumda sürekli almak peşinde olanlar var onları diyorumBuda soğudu benden
Tamda bu işteYok sende olsa dagitirsin seni biliyom biraz cimrisin ama olsun severim seni forumda sürekli almak peşinde olanlar var onları diyorum
Maraba ben erdalbakkalYok sende olsa dagitirsin seni biliyom biraz cimrisin ama olsun severim seni forumda sürekli almak peşinde olanlar var onları diyorum
Şimdi olsa burda bikac kişiye yok diyemem şahsım adına konuşuyorum herkes kendi bildiğini yaparYok dememekle olacak bı seviye kalmadı
Sırf bu yüzden dm kapattım sizin tabirinizleYok dememekle olacak bı seviye kalmadı
Aynen öyle en sonunda tövbe ettirecekler iyi insanlar da yanacakŞimdi olsa burda bikac kişiye yok diyemem şahsım adına konuşuyorum herkes kendi bildiğini yapar
Mesela olsa buna yok diyemem en belli başlı örnek oda bana yok diyemezMaraba ben erdalbakkal
Boşver yanmisiz yanacagimiz kadar iyi insanlar her zaman skilirAynen öyle en sonunda tövbe ettirecekler iyi insanlar da yanacak
Tam borç alınacak adamsın dost faizli bile alırım senden nasılsa unutursunBugün biri para atmış borç vermişim hatırlamıyorum bile onla marleye rol yap dedim o derece kopmusum
Ben miyim cimri awYok sende olsa dagitirsin seni biliyom biraz cimrisin ama olsun severim seni forumda sürekli almak peşinde olanlar var onları diyorum