Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kulüpler Birliği Bildirgesi

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,914
113
bakalım olay ciddi gibi. haftalardır tff'ye yazılar yazıyorlardı olumsuz geri dönüş alıyorlardı hepsinde, bu akşam da bunu yayımlamışlar. 19 takımın imzası var diye biliyorum (büyük takımların hepsi dahil)
özellikle yayıncı kuruluş ve yabancı kuralı konusunda radikal protestolar gelir umarım takımlardan
kb.jpg

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
247
43
Hala transfer derdindeler şimdiye kadar yaptılar da ne oldu klüpleri batırdılar 16-17 yabancısı olan bile hala yabancı transferi yapıyor alırken tonla para verip birde göndermeye para veriyorlar sırf günlük başarı için takımların geleceğini kararttılar

erikabella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,205
6,434
113
Türkçesi Katar merkezli Bein sport sa peşkes yalakalık kesin deniliyo

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,914
113
Hala transfer derdindeler şimdiye kadar yaptılar da ne oldu klüpleri batırdılar 16-17 yabancısı olan bile hala yabancı transferi yapıyor alırken tonla para verip birde göndermeye para veriyorlar sırf günlük başarı için takımların geleceğini kararttılar
bu sonuca nasıl ulastın buradan kral beinsports geçen seneki sözlesmesine uymayıp kaç milyon euro zarara ugrattı takımları en basitinden bu var

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
247
43
bu sonuca nasıl ulastın buradan kral beinsports geçen seneki sözlesmesine uymayıp kaç milyon euro zarara ugrattı takımları en basitinden bu var
Tamam onda haklılar olabilir o bildirgeye yabancı tranferi konusunu sokmuşlar öbür konularda haklılar ama yabancı tranferi haksız klüpleri batırdılar

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,914
113
Tamam onda haklılar olabilir o bildirgeye yabancı tranferi konusunu sokmuşlar öbür konularda haklılar ama yabancı tranferi haksız klüpleri batırdılar
Ozan 8m Alper Potuk 7m tarık camdallar vs asıl bunlar batırdı kulüpleri. Yabancı sınırı sayesinde 5 kuruş etmeyecek türk topculara milyon eurolar ödendi

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
247
43
Ozan 8m Alper Potuk 7m tarık camdallar vs asıl bunlar batırdı kulüpleri. Yabancı sınırı sayesinde 5 kuruş etmeyecek türk topculara milyon eurolar ödendi
Guiza 14 milyon, van persi 21 milyon euro falcao ya ödenen paralar yerlilere verilen paraları katlar yabancı hiç alınmasın demiyorum zaten ellerinde 16 yabancı var hala yabancı transferi peşindeler peki oynatılmayan kaçan gençler ne olacak ömer faruk beyaz, mustafa kapı madem başka takımda ki yerli pahalı altyapıdan oynatsın zaten avrupa kupalarında başarı yok sadece Türkiye ligi şampiyonu olmak için o kadar yabancıya ne gerek var zanka, frey, lens, ozonwafor, falcao, diagne, douglas, lemos, tisserand, kemal ademi gibi yabancıları getirebilmek için mi yabancı transferi istiyorlar yöneticiler takımları batırıyor sonra devletten yardım bekliyor

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,914
113
Guiza 14 milyon, van persi 21 milyon euro falcao ya ödenen paralar yerlilere verilen paraları katlar yabancı hiç alınmasın demiyorum zaten ellerinde 16 yabancı var hala yabancı transferi peşindeler peki oynatılmayan kaçan gençler ne olacak ömer faruk beyaz, mustafa kapı madem başka takımda ki yerli pahalı altyapıdan oynatsın zaten avrupa kupalarında başarı yok sadece Türkiye ligi şampiyonu olmak için o kadar yabancıya ne gerek var zanka, frey, lens, ozonwafor, falcao, diagne, douglas, lemos, tisserand, kemal ademi gibi yabancıları getirebilmek için mi yabancı transferi istiyorlar yöneticiler takımları batırıyor sonra devletten yardım bekliyor
Merih demirallar Zeki çelikler bugünkü milli takım jenerasyonu yabancı kuralı olmasa nah olurdu kardeşim
Kötü örnekleri yaşıyorsan iyi örnekleri de yaz, pelkas 1.5m Euro Atilla szalai 1.5m Euro uzar gider bu liste

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,914
113
yabancı kuralı olursa ne olur? senin yerli topçun nasıl olsa ben oynayacam kafasına girer, rekabet olmaz yattıgı yerden para kazanmanın hesabını yapar. sacma sapan türk topçular fahiş fiyatlarla büyük kulüplere transfer olur.
yabancı kuralı yokken ortada rekabet olacak, formayı almak isteyen hocanın gözüne girmek zorunda e böyle oluca türk futbolcunun da degeri artacak.
mehmet topuza 12m euro verildigini gördü bu gözler bırak da van persieye 21m euro verilsin
ayrıca mehmet topuz bonservisi 12m euro
van persienin 3 yıllık toplam maliyeti 21m euro

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
247
43
yabancı kuralı olursa ne olur? senin yerli topçun nasıl olsa ben oynayacam kafasına girer, rekabet olmaz yattıgı yerden para kazanmanın hesabını yapar. sacma sapan türk topçular fahiş fiyatlarla büyük kulüplere transfer olur.
yabancı kuralı yokken ortada rekabet olacak, formayı almak isteyen hocanın gözüne girmek zorunda e böyle oluca türk futbolcunun da degeri artacak.
mehmet topuza 12m euro verildigini gördü bu gözler bırak da van persieye 21m euro verilsin
ayrıca mehmet topuz bonservisi 12m euro
van persienin 3 yıllık toplam maliyeti 21m euro
Ben yöneticilere kızıyorum takımlar batmış hala transfer yapma peşindeler bu şekilde yabancı kuralına bende karşıyım serbest olsun ama bu şekilde de çöpleri doldurmasınlar fenerbahçede 16 yabancı var hala yabancı transferi yapıyor mesela arda güler diye bir çocuk var bu çocuk nasıl oynayacak ömer faruk beyaz a bayern münih 5 milyon euro verdi 15 yaşında şimdi bedavaya gitti merih demiral nasıl kaçtı takımlar niye battı sadece günlük başarı peşinde koştukları için üç sene fener şampiyon olamadı üç senede bir tane altyapıdan oyuncuyu çıkaramadı yabancı oyuncuyu alsınlar fakat birazda geleceği düşünsünler yabancı alırkende satabileceği adamları alsın 36 yaşındaki sosa ya yıllık 3 milyon Euro verip başarı gelsede gelecekte takım batar batmaması için slazai gibi yabancılar bulup arda güler gibi gençleri oynatmaları lazım yoksa birkaç seneye bir tane transfer yapamayacaklar