- 10,213
- 11,671
- 113
13 yaşından bu yana max 1 gün, o da para bulamadığımdandır.
Mesela an itibarıyla 16 saat falan oldu, sinir stres seviyem artmış durumda.
8 ay galiba tedavi oluyordum o arada13 yaşından bu yana max 1 gün, o da para bulamadığımdandır.
Yeri geliyor 1 hafta oynamıyorum çokda bişey olmuyor heleki çok alkol aldıysam 3 4 gün hiç bakmıyorum gelen davetlere bile girmiyorum keyfim olmuyor13 yaşından bu yana max 1 gün, o da para bulamadığımdandır.
3_4 gündür aynı muhabbet13 yaşından bu yana max 1 gün, o da para bulamadığımdandır.
Benim ne yazdığımdan haberim yok, sen benden daha iyi biliyorsun mesajlarımı demek ki.3_4 gündür aynı muhabbet
Sonunu düşünen kahraman olamaz yspıştır 😁6 saat oldu param yok karşı komşum dul 2 dir sinyal atıyor en son ona kayıp dul maaşını alıp oynayacağım
1 aydan fazla süredir oynamıyorum, öncesinde oynamadığım 12 saat bile yoktur13 yaşından bu yana max 1 gün, o da para bulamadığımdandır.
Aynısını ben yaşıyom gitti bonus ve nakitler reis1 aydan fazla süredir oynamıyorum, öncesinde oynamadığım 12 saat bile yokturdişe dokunur bir şeyler kazanıp bankaları sildim, sim kartını kaldırdım -kayboldu-.
tabi oynadığım sürede em ve başka sitelere yüklü yatırdım, bir sürü siteye de yatırımım vardır. 3 gün sonra doğum günüm var sim kartım olmadan bana nasıl ulaşacaklar bilmiyorum![]()
Bol şanslar en son olan depremden sonra got korkusundan olsa gerek 6 ay oynamadım salak gibi geri başladım13 yaşından bu yana max 1 gün, o da para bulamadığımdandır.
emlerden alırım her türlü e posta ile giriş olduğu için, olur da başka site arayıp eklerse yanacak dediğin gibi.Aynısını ben yaşıyom gitti bonus ve nakitler reis
Madem 5 dk da bir oynayacak kurşun var, sen bize çiğ köfte ateşle.Max 5 dk erken gelme pardon kaybetme sorunum var
Askeri saymadım ben ya, orada da telden arkadaşı arayıp oynatmıştım gerçi2-2.5 ay olması lazım o da askerlikte ilk çarşı izninde bulduğum ilk internet kafeye zıpladım