- 34,577
- 23,396
- 113
Mermim yokMadem 5 dk da bir oynayacak kurşun var, sen bize çiğ köfte ateşle.
Mermim yokMadem 5 dk da bir oynayacak kurşun var, sen bize çiğ köfte ateşle.
çarşı izninden sonra zehri tekrar aldık tabi telefon soktum yine oynadım ki askere de kumardan uzaklaşayım diye gitmiştim bi halta yaramadıAskeri saymadım ben ya, orada da telden arkadaşı arayıp oynatmıştım gerçi
Oynamamakda iyi knka 1 k ile 8 e çıktım niyetim 3 orana 8 i basmakti salak gibi crash oyunlarında kaybettim13 yaşından bu yana max 1 gün, o da para bulamadığımdandır.
Mesela an itibarıyla 16 saat falan oldu, sinir stres seviyem artmış durumda.
Ben oraları geçeli 20 sene falan oluyorOynamamakda iyi knka 1 k ile 8 e çıktım niyetim 3 orana 8 i basmakti salak gibi crash oyunlarında kaybettim
Ne geçmesi sürekli olan şeyBen oraları geçeli 20 sene falan oluyor
Dostum 1 i 8 yaptım verdim diye dertlenecek bir durumum yok benim. 500 ü 500K yapıp aynı gün 1 saatte verip, bakkala gidip ice tea şeftali, marlboro touch blue yazdıran adamım ben. Bunlara dertlenmiyorum yani. Kumar böyle bir şey zaten. Para değil olay, devam etmek. Şu an oynayamadığım için darlanıyorum, kayıp-kazanç değil mesele.Ne geçmesi sürekli olan şey
Anladım knk 👍Dostum 1 i 8 yaptım verdim diye dertlenecek bir durumum yok benim. 500 ü 500K yapıp aynı gün 1 saatte verip, bakkala gidip ice tea şeftali, marlboro touch blue yazdıran adamım ben. Bunlara dertlenmiyorum yani. Kumar böyle bir şey zaten. Para değil olay, devam etmek. Şu an oynayamadığım için darlanıyorum, kayıp-kazanç değil mesele.
Oğlum salakmsn başımdan geçenin aynısı olduğunu ima ediyorumBenim ne yazdığımdan haberim yok, sen benden daha iyi biliyorsun mesajlarımı demek ki.
2 yıl kadar bırakmıştım ciddi ilişkim oldugunda eğer kızla vakit geçirmekten kafa dengiyseniz keyif alıyorsanız onunlayken aklına gelmiyor idda diğer hiç bir ilişkimde bırakamamıştım tek bir kişi bıraktırmıştı bana ah ulan kahpe kader13 yaşından bu yana max 1 gün, o da para bulamadığımdandır.
Mesela an itibarıyla 16 saat falan oldu, sinir stres seviyem artmış durumda.
Bir daha bana buna benzer bir cümle kurarsan seni öyle bir hoplatırım ki annen bile yüzüne bakmaz.Oğlum salakmsn başımdan geçenin aynısı olduğunu ima ediyorum