- 23,054
- 11,697
- 113
Kendisi bir markadır lütfenForumun acik ara en aptal adami o icinde 123gecen sahis
Kendisi bir markadır lütfenForumun acik ara en aptal adami o icinde 123gecen sahis
2. Adima gecen olmadi şansa yav5.te 1. mi yaptık 🤩
Oyle oldu dost. Siramizi bekliyoruz da kaybederiz kesin5.te 1. mi yaptık 🤩
Konu sahibine söyle 4 olsun suvat ayıp nedir bilmezmisinEn cok takip eden 4 kisi var dostlar 3 kisye ulassicaz siyahgece tekelali calypso digerleri kusura bakmasin 3 kisi hak var
dost bnde sürekli takipteydim ama bak istersenEn cok takip eden 4 kisi var dostlar 3 kisye ulassicaz siyahgece tekelali calypso digerleri kusura bakmasin 3 kisi hak var
Ayıp oldu sana dost5.te 1. mi yaptık 🤩
En azından 60 70 mesajım vardır belkide daha fazlaEn cok takip eden 4 kisi var dostlar 3 kisye ulassicaz siyahgece tekelali calypso digerleri kusura bakmasin 3 kisi hak var
canları sağolsun heyecan oldu zaman geçirdik2. Adima gecen olmadi şansa yav
Sectiklerimde full takipteydi senle beraberdost bnde sürekli takipteydim ama bak istersen
can sağlığı olsun önemi yokAyıp oldu sana dost
2 kişi daha hedefe ulaşsa güzel olurducanları sağolsun heyecan oldu zaman geçirdik
Desene 4 takipçiden 3 kisi seçildi biz yine lose oldukSectiklerimde full takipteydi senle beraber
Gördüm dost teşekkürler@Gfbridvan1907 rido cistakcistak cekilisi cikmis sana kos
Abu varsa lose vardir bu bir markadır bol şans 😂😂Senle ben roll açmayalım @Abuzerkömürcü
Napalim can sağlığı olsun dostSectiklerimde full takipteydi senle beraber
6 da 2 için geldim dost5.te 1. mi yaptık 🤩
Tmm dost sanada ulaiscaz @SİYAHGECE @Calypso13 @tekalali6767 @Aktas25 dm gelince aticamDesene 4 takipçiden 3 kisi seçildi biz yine lose olduk
Senide sectik dost toplamda 4 tmmdirNapalim can sağlığı olsun dost