- 7,682
- 16,387
- 113
5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Bol sanslar dost umarim basaran olur bu sefer5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Bolşanslar talip oluruz bakalım5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Bolsans dost ins busefer herkes kazanır var forumca üstümüzde bı şanssızlık5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Dost akil vermek olmasin guvenecegin tek kisiye yaptir boyle mutlaka al ver olur 5/5 zor degil imkansiz bence5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Dost bu hafta tumbet bonus boş mu geçtin yoksa nobonus mu yaptılar5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Oo dost versin sanaDost akil vermek olmasin guvenecegin tek kisiye yaptir boyle mutlaka al ver olur 5/5 zor degil imkansiz bence
O pıtırcık naps sessiz sessiz nasıl gidiorDost akil vermek olmasin guvenecegin tek kisiye yaptir boyle mutlaka al ver olur 5/5 zor degil imkansiz bence
Talibim dost verirsen roll isini5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Ben de kabulum. Ptr varken bize düşmezOo dost versin sanaben kabulüm
Madem diyosun yapalim dost
Bolsans dost
La yaparsın bu seferMadem diyosun yapalim dost![]()
almadım reis şans çok iyi olması lazım onun çevrimi için haftaya bakalımDost bu hafta tumbet bonus boş mu geçtin yoksa nobonus mu yaptılar