Boşver ahmetim az kafa dinlersinAnnem ablamın yanına gidince ev işleri bana kaldı. Foruma pek giremiyorum o yüzden vakit olmuyo. Meslek ev adamı olduk yanlışlıkla
Boşver ahmetim az kafa dinlersinAnnem ablamın yanına gidince ev işleri bana kaldı. Foruma pek giremiyorum o yüzden vakit olmuyo. Meslek ev adamı olduk yanlışlıkla
Bekar mısın dostAnnem ablamın yanına gidince ev işleri bana kaldı. Foruma pek giremiyorum o yüzden vakit olmuyo. Meslek ev adamı olduk yanlışlıkla
Yasinim çok güzel soruBekar mısın dost
Bu devirde ev erkeği bulmak zor . Kızlar için söylüyorum yanlış anlaşılmasınYasinim çok güzel soru
Boşver ahmetim az kafa dinlersin
Çok şükürBekar mısın dost
Puahhaa yasinim bu ara baya ilginç detaylar yakalıyorBu devirde ev erkeği bulmak zor . Kızlar için söylüyorum yanlış anlaşılmasın
İşsizlikten 😅Puahhaa yasinim bu ara baya ilginç detaylar yakalıyor
yokmu bi jojomuz 40-50tl alıp farmlayalımİşsizlikten 😅
Ben sabah aldım 56 verdi 57 olmadi . Şimdi attı dene istersenyokmu bi jojomuz 40-50tl alıp farmlayalım
Ellerim 55 tl den daha değerli atomu parçalamak kodu almak kadar zor değildirBen sabah aldım 56 verdi 57 olmadi . Şimdi attı dene istersen
He suan memleketteyim hattaSen demi ordulusun la bu nasıl yokluk bilader
NeresindeHe suan memleketteyim hatta![]()
Suan merkezdeyim ama kabaduzu duydun mu yada cambasi yaylasiniNeresinde
Ben orduda yasiyorum kralSuan merkezdeyim ama kabaduzu duydun mu yada cambasi yaylasini
Ne zaman bir cay ismarliyorsunBen orduda yasiyorum kral
Valla 1 bucuk sene oldu ist. Dan tasindim @Slayer33 ismarliyor çayları genelde kumbasinda bulusuyoruzNe zaman bir cay ismarliyorsun![]()