Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 | Kasa 10+10k Hedef Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,731
10,627
113
Usta buraya geçenlerde sponsor olan napolyonbetin slot bonusu var. 5 kat çevrim ve yüzde bonus veriyor. 5 k yatırıma kadar 5 k bonus alabilirsin. Ben geçen 1.5 k yatırdım. 1.5 k eklediler. 7 k çektim. Slotta 5 kat çevrim hiçbişey. Slot sevdiğin için önermek istedim. İlk yatırıma özel. Bol şans.
Sltlari berbat

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,731
10,627
113
Sana göre öyle ben 1.5 yatırdım 7 k çektim diye belirttim. Şans işi. 5 kat çevrim hiç bişey. Alınır.
Dost 1.5k yatırdın 1.5da onlar verdi 3ü 7 yapmışsın çevrimle beraber bu iyi demek olmuyorki ben deneme bonusunu 2k yaptim çekim icin 2 k yatırdım 1 kat cevrim dediler 1 kere spine girmeden 4k bitti

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,440
17,096
113
Dost 1.5k yatırdın 1.5da onlar verdi 3ü 7 yapmışsın çevrimle beraber bu iyi demek olmuyorki ben deneme bonusunu 2k yaptim çekim icin 2 k yatırdım 1 kat cevrim dediler 1 kere spine girmeden 4k bitti
Yahu güzel kardeşim 1.5 yatırdım 7 çektim 5.5 karım var. 200 bin mi alacam neyin kafasını yaşıyorsun. 5 kat çevrim diyorum sana. Sana girmemişse kötü mü oluyor bana verdi bence güzel demek ki. Adam 10 kat çevrimli bonus almış adama 5 kat çevrimli bonus önermişim kalkmış slotlar kötü diyor. Ben arkadaşa önerdim hacı. Yorum ilgini çekmediyse görmezden gel

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,731
10,627
113
Yahu güzel kardeşim 1.5 yatırdım 7 çektim 5.5 karım var. 200 bin mi alacam neyin kafasını yaşıyorsun. 5 kat çevrim diyorum sana. Sana girmemişse kötü mü oluyor bana verdi bence güzel demek ki. Adam 10 kat çevrimli bonus almış adama 5 kat çevrimli bonus önermişim kalkmış slotlar kötü diyor. Ben arkadaşa önerdim hacı. Yorum ilgini çekmediyse görmezden gel
Tamam abi kusura bakma kızma bukadar 🙂

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,440
17,096
113
Tamam abi kusura bakma kızma bukadar 🙂
Bişeyde inat edip tutturmanız tuhaf. Bir sitenin slotlarının iyi veya kötü olmasının kriteri sen mi olacaksın sadece neyde direttiğini anlamadım. Ben 1.5 yatırdım 7 çektim diyorum ona da burun kıvırıyorsun cebinde 7 tl yoktur belki ama işte bu küstahlığınızdan kaybediyorsunuz mesela. Adam 10 kat çevrimli bonus almış ben 5 kat çevrimli önermişim. Slotta 5 kat çevrimli bonus gayet kolay. Şansın da yaver giderse yüksek çekebilirsin. Hadi sana bol şans

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,721
5,753
113
35-40 k kasa ile kapatsan güzel olur ama saatlerini verdin o ayri

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,731
10,627
113
Bişeyde inat edip tutturmanız tuhaf. Bir sitenin slotlarının iyi veya kötü olmasının kriteri sen mi olacaksın sadece neyde direttiğini anlamadım. Ben 1.5 yatırdım 7 çektim diyorum ona da burun kıvırıyorsun cebinde 7 tl yoktur belki ama işte bu küstahlığınızdan kaybediyorsunuz mesela. Adam 10 kat çevrimli bonus almış ben 5 kat çevrimli önermişim. Slotta 5 kat çevrimli bonus gayet kolay. Şansın da yaver giderse yüksek çekebilirsin. Hadi sana bol şans
Bak inat eden sensin ben tamam diyip geçtim halen laf sokmaya çalışma

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,424
16,436
113
30+ güzel ama biraz şans olsa eminim 40 hatta 50 olurdu dediğin spinler olmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...