- 7,682
- 16,387
- 113
son günlerde şans sıfır ne oynarsak oynayalım kayıp 10 günde 80k kayıp var neyse dalgamiza bakalım şansımızı sporda deneyelim birazdan başlarız
Bol şans kralson günlerde şans sıfır ne oynarsak oynayalım kayıp 10 günde 80k kayıp var neyse dalgamiza bakalım şansımızı sporda deneyelim birazdan başlarız
Bol şanslar bol kazançlar maç önerebiliyor muyuz ?son günlerde şans sıfır ne oynarsak oynayalım kayıp 10 günde 80k kayıp var neyse dalgamiza bakalım şansımızı sporda deneyelim birazdan başlarız
Bol şans dostson günlerde şans sıfır ne oynarsak oynayalım kayıp 10 günde 80k kayıp var neyse dalgamiza bakalım şansımızı sporda deneyelim birazdan başlarız
Maç istersen buralardayız bol şansson günlerde şans sıfır ne oynarsak oynayalım kayıp 10 günde 80k kayıp var neyse dalgamiza bakalım şansımızı sporda deneyelim birazdan başlarız
Haydi bakalım dost kazanirsin kaybı telafi edersin umarımson günlerde şans sıfır ne oynarsak oynayalım kayıp 10 günde 80k kayıp var neyse dalgamiza bakalım şansımızı sporda deneyelim birazdan başlarız
Bol şans dostson günlerde şans sıfır ne oynarsak oynayalım kayıp 10 günde 80k kayıp var neyse dalgamiza bakalım şansımızı sporda deneyelim birazdan başlarız
Hadi winwin olaeyvallah geldim başlayalım
Vur gel bakalım dost sende bugün tipster duruşu var sanki ne alsan gekecekmis gibi hissediyorumeyvallah geldim başlayalım
Gol olur 😅Vur gel bakalım dost sende bugün tipster duruşu var sanki ne alsan gekecekmis gibi hissediyorum
Kg varGol olur 😅
Hadi sonu won olsun bol şanskorner
Hadi gazamiz mübarek olsunkorner
Çok severim ilk yarı 5 kornerikorner
Bol şans bleedaatson günlerde şans sıfır ne oynarsak oynayalım kayıp 10 günde 80k kayıp var neyse dalgamiza bakalım şansımızı sporda deneyelim birazdan başlarız