- 48,801
- 20,177
- 113
6 k yatırmış ve 4 katı kazanç saglamali mini ki değsin umarım 🙏13k garanti sen yapiyosan cevrimi en fazla 3k erir diyorum![]()
6 k yatırmış ve 4 katı kazanç saglamali mini ki değsin umarım 🙏13k garanti sen yapiyosan cevrimi en fazla 3k erir diyorum![]()
o zaman firein the holl reisşu oyunlardan vazgeç reis
Dediğim olacak umarım..kasa 33 çevrim 20
Kasa 45 olur çevrim biter umarim
Muhtemelen olur 24k üstü hatta bence 30k civari biter6 k yatırmış ve 4 katı kazanç saglamali mini ki değsin umarım 🙏
Umarım dost temennimiz o💸🔥Muhtemelen olur 24k üstü hatta bence 30k civari biter
Şuan o tür oyuna gerek yok dost ya hep ya hic oyun yerine belli odemesi olan oyun daha iyi@KUMARBAZ1982 reis money train 3 dener misin normal satın alım president atana kazar 3₺ betten
Çok mantıki dost, KATILIYORUM SANAŞuan o tür oyuna gerek yok dost ya hep ya hic oyun yerine belli odemesi olan oyun daha iyi
Bu oyun o değil ki farklı oyun bu relax gaming oynuyormuş ondan önerdinŞuan o tür oyuna gerek yok dost ya hep ya hic oyun yerine belli odemesi olan oyun daha iyi
Oyunu biliyom dost oynadim 2. Yazdigin oyun icin dedim zatenBu oyun o değil ki farklı oyun bu relax gaming oynuyormuş ondan önerdin
Money train 3 moneyback yapan oyunlardan hatta normal alıma president atarsa güzel kâr bırakabilirOyunu biliyom dost oynadim 2. Yazdigin oyun icin dedim zaten
Bana oyle denk gelmemis demek dost cok oynamadim ve bayadir oynamiyorum hatirladigim kadariyla dedim oyle diyosan bilemedimMoney train 3 moneyback yapan oyunlardan hatta normal alıma president atarsa güzel kâr bırakabilir
Evet güzel gidiyorEn iyisi kendi bildiği oyunlar dostlar bakalım iyi ilerliyor sona yaklaştı güzel haberlerle gelsin
0.30₺’den çok oynardım eskidenBana oyle denk gelmemis demek dost cok oynamadim ve bayadir oynamiyorum hatirladigim kadariyla dedim oyle diyosan bilemedim
Bir ara biri tümbette acayip vurmustu cok dusuk bete cok cok buyuk x almisti0.30₺’den çok oynardım eskiden
Ne kadar yüksek dostBir ara biri tümbette acayip vurmustu cok dusuk bete cok cok buyuk x almisti