Bugun başarmak zorundayız dost başka şansımız kalmadi maalesef dun sana mahcup olduk bugün umarım o sans bizi bulur artik sigarayı bile veresiye yazdırıp alamaya başladım olacak şey değil puaha20.30 dan sonra dm atarım bşleler deneyecez
Bugun başarmak zorundayız dost başka şansımız kalmadi maalesef dun sana mahcup olduk bugün umarım o sans bizi bulur artik sigarayı bile veresiye yazdırıp alamaya başladım olacak şey değil puaha20.30 dan sonra dm atarım bşleler deneyecez
Çok haklısınŞu slot zaten bir beni görmüyor reis sporda ne kazandıysam sıfırladı.
Bakıyorum adamlar 6-7 haneyi görüyor biz 3 haneyi bırak 2 hanede kalıyoruz
Markete borcum 5k olmuş..... full sigaraBugun başarmak zorundayız dost başka şansımız kalmadi maalesef dun sana mahcup olduk bugün umarım o sans bizi bulur artik sigarayı bile veresiye yazdırıp alamaya başladım olacak şey değil puaha
Oynamıyorum diyorum yav bıraktık 😂Alsan ne olur 1 saate Dedenin torununa köle olursun sen 😂
Ben hayatta markete borc takmazdim valla en kotu para olunca karton karton sigara alıp zula yapardım suan hiç kazanamıyoruz ki artikMarkete borcum 5k olmuş..... full sigara
enişte yalan söyleme ben uyurken rüywmda seni dede oynarken görüyorum hepOynamıyorum diyorum yav bıraktık 😂
İyi sigara veriyorsa borca sana o adamın alnından öpmen lazımMarkete borcum 5k olmuş..... full sigara
Aynen eniste oynucak guc küvette olsan bak suan dede de farm atıyordun hiç şaşmaz tabi para yokken bende oynamıyorum puahaOynamıyorum diyorum yav bıraktık 😂
Market küçük mahalle marketi. Marketin yeri bizim çok cüzi miktar kira ödüyor falan. Ben hep böyle borç yapıp sonra kapatıyorum ama 1.5 aydır hiç ödeyemedim işteBen hayatta markete borc takmazdim valla en kotu para olunca karton karton sigara alıp zula yapardım suan hiç kazanamıyoruz ki artik
O zaman para kazanıp markete borcu ödemenin zamani geldi 1.5 ay çok valla insan utanır dükkanın önünden geçmeye dostMarket küçük mahalle marketi. Marketin yeri bizim çok cüzi miktar kira ödüyor falan. Ben hep böyle borç yapıp sonra kapatıyorum ama 1.5 aydır hiç ödeyemedim işte
ahmetim sigara varsa herşeyden vazgeçilir sigaradan geçilmezMarket küçük mahalle marketi. Marketin yeri bizim çok cüzi miktar kira ödüyor falan. Ben hep böyle borç yapıp sonra kapatıyorum ama 1.5 aydır hiç ödeyemedim işte
Yok dost marketçi abi ile 20 senelik tanışıklığımız var. Bana laf etmez. Bi ara 15k borç oldu 3 günde çat çat 5 5 5 ödedim puhaha. O şekil bişe lazımO zaman para kazanıp markete borcu ödemenin zamani geldi 1.5 ay çok valla insan utanır dükkanın önünden geçmeye dost
Oynamıyorum aq slot falan oynamıyorum al para yok adam atalım şu bonusu alalım dedi senden yatırmıyorum bıraktım dedim koskoca 40 gün olmuş dedeyle araya giren ÖzlemAynen eniste oynucak guc küvette olsan bak suan dede de farm atıyordun hiç şaşmaz tabi para yokken bende oynamıyorum puaha
Sen ağlamayı seçtin dostum. Yazdık yazdık görmedin. Fazla yüksekten uctun. Gereksiz zorladin.En yüksek kazandığımdi eniştem sende unutmamışsın bundan sonra yüzüm gülmedi gitti
Ekli dosyayı görüntüle 867899
Kumar oynamadan duruyorum, yemek yemeden 2 gün geçiririm ama sigarasız 3 saati geçince ölecekmiş gibi hissediyorumahmetim sigara varsa herşeyden vazgeçilir sigaradan geçilmez
Aynı ben neyse sigarayı bırakmak daha zor kumarımı deseler sigara herşeyden zorKumar oynamadan duruyorum, yemek yemeden 2 gün geçiririm ama sigarasız 3 saati geçince ölecekmiş gibi hissediyorum
Hırs ve açgözlülük işte kankamSen ağlamayı seçtin dostum. Yazdık yazdık görmedin. Fazla yüksekten uctun. Gereksiz zorladin.